Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (106)

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Je to smutný jak dopadla tv Nova.. Upřímnou soustrast. Na světě je takových filmů a takových seriálů, oni musejí šetřit a vařit z vody a pak to dopadá jak to dopadá. Pane Kaisere a pane Soboto, nic si z toho nedělejte, já Vám to zapomenu, já sem vás tam neviděl. To byli asi nějaký jiní herci, nějaký dvojníci. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Samá voda! Je sice od tvůrců hezké, že diváky vytáhli ze supermarketů, kanceláří a záchytek, ven k vodě, nicméně z tohoto séroše budete mít jedině žaludek NA VODĚ. I tenhle v pohodě plní kritéria splaškových seriálů pro jednoduché diváky. Místo herců kašpaři, kulantní zápletky, z nichž by Dietl prodělal nedobrovolnou exhumaci, režie tak divně pitomá, že přímo demonstruje, jak se režírovat nemá. Každá tvůrčí profese je zde předvedena v tom nejhorším světle a utopena na dně českých tvůrčích řek. Pokud vydržíte jeden jediný díl, gratuluji, máte splněn cíl. Za odměnu získáváte klády, které si můžete (o)hlodat, stavět z nich hráz, být bobrem. A pokud vám v éře splaškových seriálů ještě tak úplně kvalitně nehráblo, můžete se vydat po stopách tajemství s Oldřichem Kaiserem. Ve 13 pokračováních navštívíme 13 smetišť a na každém z nich nalezneme indícii, která nás dovede k tomu, proč tak náročný herec vzal tak příšernou roli. Divil by se i zkušený záhadolog Standa Motl. 0% ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu moc ty černé čísla a dost sprosté komentáře k tomuto seriálu. A už vůbec přirovnání k Bezdružicím. Podle mě se jedná o nenáročný seriál, který dokáže místy pobavit a dle mého se v aktuální české seriálové tvorbě řadí spíš k lepšímu průměru. Jsou daleko horší a nejen české seriály, které se vysílají na našich obrazovkách. ()

Prokii 

všechny recenze uživatele

Byl by z toho průměrný český seriál, jelikož má občas dobré pasáže, bohužel jen občas. Většinou je to ale - nenapadá mě lepší slovo - trapárna pro IQ tykve. Navíc, Lukáš Langmajer je naprosto příšerný ...za něj odpad rovnou, a Tomáš by se raději měl držet původního řemesla. Lukáš je tu až na můj vkus moc za totálního blba...a tak bych mohl pokračovat. Škoda? Určitě. Ale většině českého národa to zřejmě stačí... ()

Luciyen odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál, je vážně naprostý odpad. Nechápu, vážně nechápu hlavního hrdinu, vždyť je to ultimátní retard bez budoucnosti, co posere, na co šáhne, protože je to naprostý debil. Už mě ty jeho poseroviny vůbec nebaví a ten jeho cowboy kamarád co provozuje sex na vodě je taky pěkně dobré číslo. To jako vážně? Dívat se na to je teda pěkný opruz a ztráta času. O příběhu by se dalo říct, že stojí za pěkné hovno - seriál o debilovi a sexuální mašině... Kdyby to alespoň bylo vtipné, ale je to spíš až k pláči, jak je to debilní. Celou dobu jen kroutím hlavou nad Hugem, možná že kdyby nebyl takový imbecil, tak by byl seriál na jednu hvězdu. Režisér už by neměl točit nejlépe... ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Při závěrečných titulkách se objeví chybné křestní jméno herce, který hrál šéfa Lukáše Langmajera. Místo jména Ctirad Götz se objeví Jindřich Götz. (Niki94)
  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)

Reklama

Reklama