Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Před rokem jsem viděl Chuckyho kult, ze kterého jsem byl dost vystříkanej a vlastně hned poté, přišlo oznámení, že bude reboot celé série a já se dost těšil. Bohužel, se mi ale tahle novinka moc nelíbí. Nikdy jsem nějak Chuckyho moc nemusel, ale právě 7. díl byl masakr jak blázen s parádní atmosférou z blázince. Tohle je takové nemastné, neslané, až moc moderní mi to přišlo, Chucky nevypadá vůbec strašidelně, vražd je tu dost málo a ten závěr stál za vyliž prdel. Štěstí, že to bylo alespoň sem tam vtipný a zasmál jsem se a potěší i sexy Aubrey. Hodně slabé 3 hvězdičky. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu ako moderne sa remake Detskej hry tvári, budí dojem, akoby bol nakrútený pred tridsiatimi rokmi. Je tu veľa dobrých nápadov, no nič z toho nie je dotiahnuté do konca. Sci-fi motív prekvapivo funguje, no Chucky stráca svoj démonický charakter a nie je ani posunutý do melancholickej roviny Frankensteinovho monštra (čo výrazne obmedzuje priestor Markovi Hamillovi). Náčrt postáv je fajn, ale v konečnom dôsledku je ich charakteristika dekádu za súčasnými trendmi. Čierny humor je tiež OK, ale opäť akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či z toho chcú mať seriózny horor, čiernu komédiu, či dobrodružnú Amblinovku s deťmi v hlavnej role. A vraždenie vie byť aj inovatívne, no vrážd je tu málo a potenciál "internet of things" nie je ani zďaleka využitý. V neposlednom rade film viac menej nijako nepracuje s dedičstvom siedmych dielov predošlej ságy. Proste ako v nejakom 80s filme, kde je všetko narýchlo pozliepané, veď divákom to bude jedno... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Remake známého hororu jsem si pustil hlavně z toho důvodu, že jsem nikdy neviděl žádný díl a chtěl jsem se seznámit s tématem...a možná i kvůli Marku Hamillovi (který je ale hlasově poznat až v závěrečném aktu když se rozdivočí). No a po zhlédnutí jen musím konstatovat, že to byla totální ztráta času a k tomuto účelu by plně postačila hromada videí na youtube. 90 minut a stejně silná nuda. Hororů je teď jak hub po dešti, takže vás nabádám k opatrnosti. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Očekávání jsem měl raději velmi vlažná, ono se v poslední době povede tak u jednoho z deseti remaků, že nejde jen o fádního parazita na originálu. Kupodivu nová Dětská hra velmi dobře obstála jako solidně zábavný snímek s novým, moderním pohledem na ikonickou vražednou panenku. Největší plus? Má to, co původní trilogie zoufale postrádala - výrazný humor. A sympatické hlavní postavy, kterým přejete, aby se dožily druhého dílu. Ano, klidně bych si v tomto případě nějaké pokračování dal. Má to samozřejmě pár chyb na kráse, které si tvůrci mohli odpustit (zlověstné červenání Chuckyho očí mi vyznívalo jako dost laciný a zbytečný trik), ale je to zkrátka oddychová hororová komedie, která je svěží, dobře obsazená, překvapivě velmi vtipná a prostě po všech směrech v pohodě. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Značka "Child's Play" na tom filmu teda visí naprosto zbytečně. Ale vlastně mě ta technologická aktualizace baví. A když už "remaky", tak mám rád takové, které se nebojí originál překopat, což je tady splněno v míře vrchovaté, takže vlastně ... spokojenost. Je to řemeslně poctivé, postavy jsou sympatické a dobře zahrané. Celým filmem navíc prostupuje fungující humor, který se sem tak nějak hodí (určitě víc než třeba do letošního To). A na "dětský" horor je to i docela krvavé. Takže největší problém mám nakonec se vzhledem titulní panenky, ta je fakt hnusná jak prdel, a tak nějak nevěřím, že by jakákoli společnost nadesignovala svou super komerční hračku zrovna takhle. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Keď na začiatku filmu pracovník v továrni na hračky sabotuje jeden kus (Chucky) a úmyselne ho poškodí, v pozadí na oblohe udierajú rovnaké blesky, ako v prvom filme Detská hra z roku 1988, keď sa snažil Charles Lee Ray prevteliť do bábiky od Good Guys. (tXtX)
  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)

Reklama

Reklama