Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Počáteční fascinace, což pro mě není u korejských filmů žádné překvapení, se po všech těch přemetech, kalkulech a zvratech změnila v prostý zájem o to, kdy už to konečně skončí. A to asi není žádoucí efekt. Nejsem naštěstí expert na časové paradoxy, čili jsem si menších nesrovnalostí vůbec nevšiml a ty úplné pičoviny jsem pochopitelně nepochopil správně, čili mi vlastně nemohly vadit a taky nevadily. Jen jsem pořád čekal, že Young-sook Seo-yeon (to jsou dvě jména) zabije, ale tak blbej zase Chung-hyun Lee (to je jedno jméno) nebyl. Frekvenci už si hovno pamatuju, takže za mě co do plagiátorství nada a být to kratší a kdybych pochopil význam obchodu Sun-hee, dal bych možná i vyšší hodnocení. Ale kdo ví, kdo se mi kdy dovolá, hodnocení je tak (pro jistotu) pořád otevřené. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia kvalita od Netflixu. Telefón funguje skôr ako mysteriózny triler než horor. Aavšk triler originálny,dobre vymyslený, temný, atmosferický, s kvalitným gore a 1 veľmi zaujímavým a podareným zvratom. Jeden z mála podobne ladených ázijských filmov, ktorý sa mi páčil, keďže obvykle ázijské trilery/horory príliš nemusím. PS: Tá pošahaná maniačka volajúca z druhej strany bola zahratá veľmi kvalitne. 75% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes to byl už druhý film, který pracoval s časovým paradoxem, ale v tomto případě jsem se mohl celkem rozhvězdit. Nepotřeboval jsem totiž kupu vzorečků ani tabulky a mohl jsem se docela dobře bavit. Já tedy uznávám, že vzájemné ovlivňování obou časových rovin se hlavně v závěru tvůrcům jaksi vymklo zpod kontroly, ale i tak šlo podle mého názoru o vcelku povedenou (ač ne zrovna originalitou oplývající) záležitost. 4*- ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborný, nepředvídatelný, originální, temný, mysteriózní mind fuck z Jížní Koree, který mě astrálně omr *al! The Call má výborný koncept o dvou ženách ze stejného bytu akorát z dvou jiných časových liníí, jejíž prostředníkem je Telefon a nutno uznat, že ovlivňování budoucností s minulostí nikdy nebylo zábavnější. Už v 10 minutě jsem měl asi tisíc otázek, které film postupně inteligentně a zábavně dávkuje, je absolutně nepředvídatelný, velmi napínavý, vizuálně strhující, hudebně atraktivní, atmosféricky dusný, herecky naprosto excelentní ( Jun Jong-seo hraje ukázkového psychopata) a ikdyž je film náročnějšího rázu, tak vše ukázkově do sebe zapadá a z některých zvratů se mi až zatajoval dech. Výborná práce po všech stránkách. Takhle řízný Thriller jako Křen tu od Parazita, který je mimochodem v jistém směru The Call podobný tu od JK nebyl. Nebýt Netflixu, tak se filmu dočkáme bůh ví kdy. Odpadové Hodnocení některých zdejších no names je naprosto mimo, v zahraničí lítají téměř jen 10kové recenze. Nízké hodnocení v tomhle případě značí nedostatečná inteligence k pochopení příběhu. Příběh*****, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra*****, Napětí****. 9/10. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Frekvence/Butterfly Effect/Saw (tím vizuálem a zaměřením primárně na wow efekt jsem si na něj nějak vzpomněl). Vlastně mě bavila spíš ta první půlka, pak jak už se rozdaly karty a ta na druhém drátu se vybarvila, tak moje nadšení opadlo. Hledat logické lapsy v něčem co neexistuje (jak tu trefně někdo poznamenal) je asi fakt blbost, ale tady prostě haprujou i věci mimo ten motýlí efekt. 6/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama