Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 4
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Videa (17)

TV spot 4

Recenze (207)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Zvláště ten díl, kdy se dohadují, jak budou bohatým Němcům "prodávat" český venkov, je pikantní... P.S. Nechápu, proč v každém podobném seriálu začne hezká holka chodit s takovým tím very hepy very frý kůl cizincem, co přitom vypadá, mluví a chová se jako buzna a postavit ho před zatlučení hřebíku by znamenalo destrukci v okolí jedné galaxie (viz taky Duch český). ()

Oudis 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...seriál o české rodince, která se přestěhovala z města na venkov. Každým dílem nás provázejí svým většinou úsměvnými zážitky, leč někdy mi to přijde až sarkastické. Ovšem když tento film běžel v televizi velmi rád jsem se na něj zadíval. Jak už zde mnozí píšou a u je to tak i u většiny seriálů čím déle se vysílá, tím je to horší, aneb první, maximálně druhá serie jsou nejlepší. ()

Reklama

eileen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je něco pro mě naprosto nepochopitelného, nekoukatelného, napsala bych nejraději až dementního. Pro jakou věkovou skupinu to má být, to je neidentifikovatelné. Naprostá zbytečnost, nyní navíc po několikáté v TV a ještě po 21. hodině večer, což je hrůza, jen to zahlédnu v programu a už se mi ježí vlasy na hlavě!!!! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Fajn český seriál, který jsem jako mladší pravidelně sledoval. Rodinka byla obsazena a zahrána obstojně, jednotlivé příběhy byly lehce ulítlé, ale celkově vtipné a já se u Ranče U Zelené sedmi dobře bavil… tedy alespoň u první série. Druhá už mi přišla zbytečně natahovaná a ne tak vtipná. Beru jednu hvězdu, nechávám dvě a třetí sérii si pro jistotu odpustím. ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Kdyby lidi sledovali tohle a ne přitroublé akční seriály, byl by konec blbe nálady ve státě. Protoze právě tak na mě seriál působí. Většinou vtipný, oddychový a hlavně pro celou rodinu. Druhá a třetí řada o poznání slabší, ale komu se líbila jednička, už od nich neodejde. Excelentní Jana Štěpánková (a její-babiččiny hlášky). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Závod mezi koněm a motorkou se z velké části musel natáčet v okolí Řevnic, protože křivoklátské lesy, ve kterých se seriál natáčel, jsou chráněným územím. (Likan7)
  • Ač děj seriálu se odehrává nedaleko Českých Budějovic, v půběhu první série se objevuje většina aut se zlínskou poznávací značku. Je to důsledek toho, že zpočátku na seriálu spolupracovaly Zlínské Ateliéry. Rovněž úvodní scény seriálu, které se odehrávaly na pražském sídlišti ve Vysočanech, byly filmovány ve Zlíně, konkrétně na sídlišti Jižní Svahy. (Lkprak)

Reklama

Reklama