Reklama

Reklama

Myšmaš Kabaret

(seriál)
  • USA House of Mouse
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2001–2002), 19 h 56 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Wayne Allwine, Bill Farmer, Rod Roddy, Russi Taylor, Corey Burton, Tress MacNeille, Tony Anselmo, Jim Cummings, Carlos Alazraqui, Jason Alexander (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Recenze (8)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Kdysi fantastické seriály (Kačeři) a krátké filmečky (hlavně s Donaldem), dnes jen prázdná houšť vydávající se za něco podobné jako mnou jmenované. Nástup časů dávajících přednost kvantitě před kvalitou bohužel poznamenal i Disneyho společnost. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Myšmasš je krásným příkladem toho, jak to jde s Disneym z kopce. Originální námět na crossover všech postav využit pouze na laciné gagy a většinu času zaplácávají nudné grotesky + jedna písnička - a lá parodie na Disneyův hit. Kdyby se pustili do souvislejších příběhů, jistě by to dopadlo lépe. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba na tomto seriálu je, že do něj dokázali sem tam protlačit Bennyho z Králíka Rogera. Tím objektivní pozitiva končí (vykrádání sebe samých nad mraky, přesto těžící z humoru své hlavní konkurence u vychytralého mrkvožrouta, ani nemluvím o rybaření grotesek rovnou ze staršího seriálu), ale nebudu si lhát do kapsy, měl jsem pro crossovery slabost, zvlášť když se objeví Timon a Pumbaa. Taky překvapily české grafické překlady, to se vidí jednou za uherský rok. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Mně se Myšmaš kabaret zdál jako velice dobrý nápad a ve svých 10 letech, kdy jsem to sledoval, jsem byl velice spokojen a dobře jsem se bavil. Objektivně ale musím říct, že vytvoření tohoto animáku asi moc času a práce nezabralo. Pro mě však stále lepší než ty dnešní nehorázné počítačové animace viz Mickeyho klubík, který jsem musel párkrát vidět, tentokrát už s bráchou. ()

Zajímavosti (3)

  • Myšmaš Kabaret se nachází ve městě Toontown. Název pro to stejné město, kde také žijí animované postavičky z různých filmů pohromadě, se poprvé objevil ve filmu Falešná hra s králíkem Rogerem (1988). Přesto žádná z originálních postav filmu se v seriálu neobjevila, až na auto Benny the Cab, které se objevuje jen zřídka. (Vitox)
  • Film Dinosaurus (2000) je jediný celovečerní animovaný Disney film promítaný v kinech, který byl vydán před seriálem, a přesto se v něm neobjevil. Důvodem bylo, že je vytvořen v CGI. (Vitox)
  • Myšmaš je zmíněný v atrakci „Mickey and Minnie's Runaway“ na ceduli s nápisem „Maison des Souris“ („Dům myší“) – do angličtiny přeloženo jako „House of Mouse“ (původní název seriálu). Zajímavé je, že ve Francii má seriál jiný název, a to „Tous en boîte“ („Vše v krabici“). (Vitox)

Reklama

Reklama