Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Nikdy jsem se na to nedíval, až nyní občas se synem přítelkyně. Některé díly lepší, i dospělí se zasmějí, některé díly takové spíše trapnější. Ale když se člověk dívá na celý díl, rozhodně je to lepší, než vidět útržky, protože to je děs. Ne, že bych to musel vidět, ale když už se na to dívám, dá se to přežít a když člověk chytne lepší díl, i se pobaví a zasměje. Howgh! ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Mořské houbě a partě v Zátiší Bikin nemůžu inak než dát 4 hvězdy, protože jsem se synkem strávil při jeho sledování spoustu času a bavil jsem se u něj někdy i dokřupava s vyjímkou hraných epizodek, kde vystupuje pirát Očko, které zavání odpadem, jinak třeba ovšem Supermořec s Plotvouklukem, bitvy o tajný recept mezi Krabsem a Planktonem, špičkování se Sépiákem a nerozlužné kamarádství Houby a Hvězdice potěší svou ironicky-humornou stránkou - 75% ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

90% Je to normální? No samozřejmě, že není, proto je to taková sranda. Jak charakterizovat seriál, kde hlavními hrdiny je mořská houba (Spongebob Squarepants), jaho kamárad hvězdice (Patrick Star), chobotnice s obsesí v hraní na klarinet (Squidward), chamtivý krabí majitel občerstvení (Mr. Krabbs) atd... ? To snad ani nejde, podívejte se sami a zjistíte třeba i to, jak vypadá mořská veverka :). Co ty na to Garry? .... miou miou ()

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Spongebob? Spongebob..? SPONGEBOB!!! Ty jo, při prvním pohledu by člověk řekl- animák pro děti. Při bližším ohledání se vám ale něco nezdá.. Ano, spongebob je přijetelnej flák i pro starší publikum (a nemyslím tim jen 10-ti letý děti). Možná mi to přijde poněkud zkreslený, ale svým způsobem mi to v něčem připomíná Shreka. To je taky na první pohled jenom "animák pro děcka" ... Některý vtípky jsou pro děcka moc. Já ale tenhle seriálek fakt sleduju rád a snad to vydrží. ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebob je oblíbená postava bývalého prezidenta USA Baracka Obamy, který to uvedl v TV Guide 2007. (Zbranicus)
  • Spongebob byl původně navržený se zelenou baseballovou čepicí na hlavě. (Karlsberger)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno