Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Palm Springs jsou takovými Hromnicemi pro novou generaci diváků, kdy máme jako hlavního hrdinu opět namyšleného chlápka, který se během časové smyčky zamiluje do jedné z dívek. Zvrat zde však přichází v tom, že se ve smyčce ocitnou ještě další dva lidi, z nichž jeden hrdinovi pomáhá a druhý jej z toho viní a chce jej zabít. Filmů s časovou smyčkou tu máme samozřejmě kromě mnou dvou zmíněných několik, ale tahle látka je zatím tolik nevyužitá, že s ní Palm Springs pracuje opět originálně. Vše je navíc zasazené v netypický den, kdy to člověku prostě musí začít lézt na nervy. 80% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tenhle nápad bude vždycky aspoň trochu cool, herci jsou fajn (J. K. víc než to), má to pár hezky vyřešených scén... ale jinak už je to trochu mělký bazének. Chybí tomu svižnější tempo, punch, příjemně to plyne, ale vlastně to nikdy úplně nekopne. Hodně tomu svazují nohy proslovy a to, že když má film zabrat, spíš tak opatrně ukročí. Nakonec je to taková celkem solid absurdní romance, která ale v prostoru, kde už operovala spousta filmů, spíš tak rozpačitě pokukuje kolem sebe a hledá něco, co tu ještě nebylo. A nenachází. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Neobjevuje tu Ameriku, ale ani se to nesnaží poučovat, což je vždycky fajn. Má to skvělou ústřední dvojici, perfektní timing a hlavně to chápe, že komediální zlato se vždycky nejlépe rýžuje na svatbách, večírcích a rodinných setkáních. Možná by to nemuselo tak rychle opouštět tu svěží polohu nihilistické zábavy v pouštním očistci, přesto by mi vůbec nevadilo to po skončení prožít znovu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dojmy skor rozpacite,  velka laska on a ona, spolu robia kadejake voloviny a kraviny. Taka oddychovka  reziser tymto len debutoval, a to zdaleka vidno. Hodne scen je amatersky natocenych  - to nie je zle, to len konstatujem fakty, kazdy niekedy zacinal  a rezsier tiez musi zbierat prax. Humor dost drhne, smial som sa malo. Reziser zabudol na to, ze s humorom treba opatrne narabat, je to nadoba krehka, staci malo a rozbije sa   : 60 % ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelný film, který jsem vyloženě protrpěl. Nesympatické obsazení (člověk, který ho dával dohromady, musel mít vyloženě zadání, sehnat do všech rolí co nejhnusnější herce), neoriginální (vykradený) námět, nezajímavý děj i postavy, a celé mi to přišlo zoufala nevtipné. Navíc mě iritoval ten paradox, že Nyles a Sarah si vše pamatovali, ale přitom nestárli - to mi nedává smysl, tak buď měli prožívat ten den stále znovu i s vyresetovanou pamětí (a tudíž by ani nevěděli, že ho prožívají stále znovu, ani by nestárli), nebo ok, ať si teda vše pamatují, ale pak by přece museli i stárnout ne? Celkově musím říct, že náběh závěrečných titulků zde pro mě znamenal velkou úlevu, že ta blbost konečně skončila, scenáristicky mě to prostě strašně popuzovalo (mj. proto, že jsem alergický na filmy, v nichž se nějaký zásadní problém vyřeší tak, že si to hlavní postava vygooglí - btw. je zajímavé, že něco tak samozřejmého nenapadlo i Nylese a přišla s tím až Sarah) a taky mi přišlo poněkud smutné, když jsem si vybavil všechny ty skvělé artové filmy, které Aerofilms dřív kupovali, s nimiž tahle sračka pro mě až nepochopitelně kontrastuje (nemluvě o tom úletu pouštět do kin film, který je dávno ke stažení online). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Přestože název filmu zní Palm Springs, tak se zde ve skutečnosti vůbec nenatáčelo. Místo toho byly použity lokace v Palmdale a Santa Claritě. Natáčení trvalo 21 dní. (J.F.B.)
  • Sarah ve filmu říká, že netančí kvůli Plantar Fasciitis. Je to lékařské označení pro bolest noh z podpatků. (TaNya_)
  • Film obsahuje jednu potitulkovou scénu. (ČSFD)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama