Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dojmy skor rozpacite,  velka laska on a ona, spolu robia kadejake voloviny a kraviny. Taka oddychovka  reziser tymto len debutoval, a to zdaleka vidno. Hodne scen je amatersky natocenych  - to nie je zle, to len konstatujem fakty, kazdy niekedy zacinal  a rezsier tiez musi zbierat prax. Humor dost drhne, smial som sa malo. Reziser zabudol na to, ze s humorom treba opatrne narabat, je to nadoba krehka, staci malo a rozbije sa   : 60 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Filmů s časovou smyčkou už ár natočeno bylo. Většinou mě to strašně frustruje, jak se postava neustále probouzí na stejném místě, tady mi to až tolik nevadilo. Film má docela příjemné tempo, hezky utíká, ale ničím nepřekvapuje, což tomu hodně ubližuje. Není tam žádné překvapení, zvrat, všechno už divák očekává. Herci jsou příjemní a sympatičtí. JK byl skvělým zpestřením. Hodnotím jako lepší průměr, na nudné odpoledne je to fajn film, ale že by ve mě zanechal nějakou stopu, to se říct nedá. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to síce začne zaujímavo, ale od konfrontácie s policajtom sa to nesie vo vlne zaužívaných klišé. Originalita ide mimo a zostáva len tradičné dokončenie príbehu v kontextoch žánru. Čo trochu pri hereckom triu Samberg, Milioti a Simmons zamrzí. Ak by som chcel romantický film siahnem asi po iných dielach. A na sci-fi je to príliš na povrchu. Postavy síce prejdú premenou ale pre mňa je nedostačujúca. Film síce odsýpa a nemá hluché miesta, ale nemám dôvod si ho pozrieť druhýkrát, čo je pri niečom, čo sa hrá na Feel Good movie, problém. Osobne mám Hromnice radšej. Samberg je tu prekvapivo herecky na úrovni. But is it enough? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo skvelé, ale v konečnom dôsledku mám z toho trochu zmiešané pocity. Komediálny rozmer tohto filmu je na veľmi vysokej úrovni a ja osobne som sa pri prežívaní rovnakého dňa v podaní Nylesa a Sarah parádne zabavil - niektoré scénky a hlášky stáli naozaj za to. Horšie je to však s tým dramatickým a romantickým rozmerom filmu, ktorý bol v mnohom skôr na škodu ako na úžitok. Podľa mňa to výrazne pribrzdilo inak skvelo rozvinutú komédiu a celý ten sentiment tomu fakt nepomáhal. Čo už... Ale inak, Cristin Milioti, dosť pohľadná žena (hlavne ten prenikavý pohľad, hmmm). Celkový dojem trochu zaostal za očakávaním, hlavne kvôli tej sentimentálnej dra-romance. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Sarah (Cristin Milioti) přijde s nápadem, jak se ze smyčky dostat ven – odpálí v portálu kozu trhavinou, druhý den nemůže kozu najít (zmizí). Sarah s Nylesem (Andy Samberg) se tedy rozhodnou udělat to samé (stejně jako koza zmizí do jiné reality). Na konci filmu si ale můžeme všimnout, že Roy (který ve smyčce zůstal) mluví s Nylesem, který si sice nic nepamatuje, ale neměl by v Royově realitě existovat. (Eflyax)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)
  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama