Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (190)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi sympatický seriál o jednom trénerovi a jednom klube v ktorom sú naštrbené vzťahy a jeho majiteľka si kontroverzným angažovaním amerického trénera zahráva s osudom klubu s veľkou tradíciou...veľmi dobre zvládnutý vývoj postáv a vzťahy medzi nimi, možno sa mohlo trochu viac deja odohrať aj na trávniku ale na druhej strane aj vďaka tomu že sa tak nestalo sme sa dočkali príjemného seriálu zo zákulisia futbalu ktorý možno ani druhú sériu potrebovať nebude. Takto sa zapísal veľmi dobre a niekedy treba v najlepšom prestať. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Laskavy odpocinkovy serial o pratelstvi a soutezive povaze sportu. Naivni americky maskulunni dobrak davajici najevo sve city v Britanii, tak zapaleny, vrely, vlidny a vtipny , s pomoci lidovych mouder dostatecne motivuje tym, ktery se doposud sotva udrzel v prvni lize. Poznate tak, na cem v zivote zalezi. Ve treti serii se pribeh tristi mezi dost postav. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Asi najlepsi komedialny serial poslednych rokov. Kombinacia britskeho a americkeho humoru funguje na jednotku. Uspesne sa mu dari vyhybat sa trapnym scenam. Ted Lasso je asi najvacsi dobrak na obrazovke ever. Paci sa mi ze sa zbytocne nesnazia robit z postav nasilu idiotov. Teda okrem futbalistov. Ale aj tam to sedi ako rit na serbel. Je jedno ze futbalu nerozumiete. To nerozumie ani hlavny coach. Feeling good mozno az feeling great z toho srsi na vsetky strany. Pritom tu funguju aj dramaticke momenty a nie je tu stale veselo. Prva seria je plnych 100%, druha uz par krat ulietavala do cudnych veci, ale stale na 85-90%. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes mírný kvalitativní sešup v druhé sérii a neudržení základního konceptu, zůstává Ted Lasso krásnou sportovní pohádkou pro dospělé. Ač absolutně neukotvené v realitě, člověku to dá na chvíli odpočinout od všech těch dramat a Jason Sudeikis a jeho Ted je prostě balzám na duši. Jak jsem psal, v druhé sérii se bohužel trošku opustí koncept první (ono to ani asi jinak nešlo) a někdy je to až příliš přitažené za vlasy. Ale na každou chvilku, která mě štvala, navazuje něco, co mě naopak hodně potěšilo, takže se na třetí sérii pořád docela těším. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nech ľudí neodradí futbalová tématika, o tom to až tak nie je. Ted Lasso je vtipná, nenútená, často dojemná či vážna a hlavne výživná záležitosť, ktorá zakaždým vyčarí úsmev na tvári. Jason Sudeikis je ako Ted majstrovský a celý cast mu neochvejne sekunduje. Maximálna spokojnosť a maximálne čakanie na pokračovanie. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama