Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Je to šílené, lingválně vyšperkované, srandovní, břitké, kreativní, střelené, hudební ... a šílené. K tomu jsou Fry a Laurie značně schopní herci. Prostě geniální, odrzlé duo, které ve své době vpustilo do éteru svěží vítr absurdity a satirického humoru a především rozkošných jazykových hrátek. Jejich práce je fascinující. ()

repe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám inteligentní humor. Je to prostě podáváno tak, že od vás nikdo nečeká, aby jste se zasmáli...Laurie s Fryem se skvěle doplňují. K mým nejoblíbenějším patří Piano masterclass, English strawberries, Mystery, Steffi Graf, Open University blooper...a mohl bych pokračovat. Žádný díl mě nezklamal a ani dodnes mě to neomrzelo. Absolutní špička. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Mám tu dvojici strašně moc ráda. Dobrousili humor Monthy Pythonů s vlastní invencí a vznikly z toho jedny z nejužasnějších skečů a scének vůbec. Vlastně to přirovnání k létajícímu cirkusu není úplně tak přesné, prrotože Laurie s Fryem jsou prostě sví, originální a zábavní. Pokračují v tradici typického britského humoru. U mě vítězí dalece před Monthy Pythonama. Srdeční záležitost. 100% ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jednoduše tuto dvojici miluju! Skvělé scénky (Tony of Plymouth), pointy, hudební čísla (Mystery je skvělá píseň :), krátké pouliční rozhovory,...Navíc když vidím Hugha v dalším dámském převleku, tak se směju, ještě než scénka začne. Zajímavé by taky bylo spočítat kolikrát dostal Hugh od Stephena ránu. Milé je taky, když do jejich scének zavítá Emma Thompson nebo Rowan Atkinson. :) Britský úžasně úžasný humor dvou dobrých celoživotních přátel, kteří se dle jejich slov navzájem zbožňují. :) ()

kykloop1995 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně můj šálek kávy Tony Murchisone. Miluju anglické seriály tohoto typu. (Monty Pythoni, Big train) Je to přesně ten typ humoru, který si pustíte k šálku kávy či čaje večer a jen se příjemně usmíváte po celou dobu skečů. Hugh je vynikající, a smutno veselé oči pana Frye vás dostanou a chtěli byste všechny ty jejich veselé příhody a nedorozumění prožívat s nimi. Je pozoruhodné kolik komických situací se může stát na tak všedních a třeba i nudných místech. Bylo by super kdyby všechny tři party z již jmenovaných seriálů spojili síly, třeba ještě s Rowanem Atkinsonem a vytvořili nějaké společné dílo...:)... A bit of Fry and Laurie je vůbec můj nejoblíbenější seriál. ()

Reklama

Reklama