Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý D'Artanyan je plný arogantních plánu, jak pokořit Paříž. Jeho obratnost a zručnost, chuť k životu a ušlechtilost k němu přitahuje nejen přátele, ale i nepřátele, kteří by chtěli vidět tohoto statečného a oddaného člověka na své straně. Věrni králi, tři mušketýři a D'Artanyan, žijí život, plný spiknutí, intrik, soubojů a hrdinských činu. Vždy zasahuji společně, а heslo "Jeden za všechny, všichni za jednoho!" je vede k vítězství. (Pickun)

(více)

Recenze (9)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film je zajímavý, ale příliš ruský, než abych si ho opravdu užil. 1) Mám mušketýry spojené s Francií (jak jinak, že) a výsostně ruský herecký projev protagonistů jakož i melodika 24 muzikálových písní mě v této souvislosti rušily. Chvílemi tak snímek působil nechtěně směšně._____ 2) Tvůrci zvolili skvělé lokace: Lvov, Oděsu, Sviržský zámek (u Lvova) a pevnost Chotin (Besarábie), vše na území dnešní Ukrajiny._____ 3) Film je celkem věrným přepisem knihy._____ 4) 29letý Michail Sergejevič Bojarskij (d´Artagnan) má pěkné tělo. V Sovětském svazu role i písničky Bojarského velmi proslavily. Mnoho až bizarních zajímavostí ze života herce přináší ruská wiki._____ 5) Doporučuji i další zajímavé info. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo mnohými dobře popsáno. Ano, výborné zpracování Tří mušketýrů, ač trochu se slovanským vizorem. Písně neručili, naopak podtrhni to gaskoňské fanfaronství. A skvělé na tom je, že autoři dotáhli osudy hrdinů, opravdu do konce. Tj. vytvořili pokračování podle knih Tři mušketýři po 20 letech, Muž se železnou maskou a ještě po deseti letech. A všechny filmy jsou skvělé. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší zpracování geniální Dumasovy knihy. Alespoň z těch, co jsem viděl. A viděl jsem jich dost. Američtí tvůrci mušketýrských paskvilů by se na tom mohli vyučit - když už neumějí číst. Žádný pokus o přepracování mušketýrů do modernějšího pojetí neobstojí, neboť už sám Dumas vytvořil tu nejmodernější možnou předlohu, schopnou obstát kdykoliv. Jedinou spornou věcí na tomto filmu jsou muzikálové vsuvky. I tak: pět hvězdiček. Protože tady se někdo strefil do černého. ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Kdysi, opravdu kdysi dávno je dávali na ČST1 na Velikonoce. Nemohl jsem se od nich odtrhnout a tak mne odtrhli rodiče, jelikož měli nějakou důležitou cestu někam na návštěvu. Po letech se mi podařilo komplikovaně dohledat a s velmi chabou ruštinou skouknout. A nic to z té atmosféry tehdy neztratilo. Skvělé zpracování. ()

Reklama

Reklama