foto

Anna Geislerová

  • nar. 17.4.1976 (42 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (20)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Anna
2018 The Catcher Was a Spy
The Knife Thrower
2017 Milada
Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
Zahradnictví: Rodinný přítel
2016 Anthropoid
Pohádky pro Emu
Polednice
2014 Fair Play
Pohádkář
2013 Líbánky
2012 Vrásky z lásky
Čtyři slunce
2011 Nevinnost
2010 Hráči
Největší z Čechů
Občanský průkaz
2009 Hel
Případ nevěrné Kláry
2008 Divnovlásky (TV film)
O sexu
Smutek paní Šnajderové
2007 Medvídek
2006 Chcípáci
Kráska v nesnázích
Krásný čas (TV film)
2005 Anděl Páně
Sklapni a zastřel mě
Štěstí
Šílení
2004 Little Scars
Tajné sny (TV film)
2003 Malovaný děti (TV film)
Mazaný Filip
Můj otec a ostatní muži (TV film)
Želary
2002 Bratři
Visitor, The (studentský film)
Výlet
2001 Bazén
Divoké včely - a.z.
Hříšná holka (TV film)
Okénka
Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
2000 England!
Kytice
Společnice (TV film)
Vražedná přehlídka
1999 Kuře melancholik
Návrat idiota
Praha očima...
1998 Křehké touhy (studentský film)
Za zdí (TV film)
1997 Bílá hora (studentský film)
Výchova dívek v Čechách
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
Tichý úkryt (TV film)
1995 Válka barev
1994 Bruin goud (TV film)
Jízda
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
Princezna Fantaghiró 3 (TV film)
1992 Princezna Fantaghiró 2 (TV film)
1991 Requiem pro panenku
1990 Pějme píseň dohola

TV seriály

2018 Princip slasti (TV seriál)
2017 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Cesta do Londýna (E09)
Americký sen (E07)
Útěk (E06)
další epizody (7)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)
2012 Deckname Luna (TV seriál)
Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 34 (S01E34)
Epizoda 29 (S01E29)
Epizoda 24 (S01E24)
další epizody (7)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Marianna (S01E11)
Dano (S01E10)
další epizody (12)
Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Malý terorista (S01E06)
2006 Letiště (TV seriál)
Nebezpečná známost (S01E06)
Velký návrat (S01E04)
Tajemství (S01E02)
další epizody (4)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1994 Prima sezona (TV seriál)
Hotel pro sourozence (E04)
Zimní příhoda (E01)
1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
Dům smutku (E01)

Dokumentární

2017 Film o filmu: Zahradnictví
2016 Film o filmu: Polednice
2014 Film o filmu: Pohádkář
Jak se točil seriál Až po uši (TV film)
2012 Film o filmu Vrásky z lásky (TV film)
2011 Jak se točil seriál Terapie (TV film)
Tajemství Jiřiny Bohdalové (TV film)
2009 Film o filmu Ďáblova lest (TV film)
Tajemství celebrit (TV film)
1999 Film o filmu - Návrat idiota (TV film)
J.A.R.: V deseti letí desetiletím
1992 Dokoupil, Jiří Georg (TV film)

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2017 24. Český lev (TV pořad)
2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)
Český lev 2014 (TV pořad)
2014 Ceny Czech Grand Design 2013 (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2013 (TV pořad)
DVTV (TV pořad)
Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)
2013 60 pečetí (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2012 (TV pořad)
Zlatý časy! (TV pořad)
Český lev 2012 (TV pořad)
2012 Magnesia Litera 2012 (TV pořad)
Snídejte šampaňské (TV pořad)
Český lev 2011 (TV pořad)
2011 Tajemství filmových hvězd (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Báječná léta bez opony (TV pořad)
Partička (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)
Hvězdný reportér (TV pořad)
Intimní zpověď (TV pořad)
Český lev 2007 (TV pořad)
Čtenářský deník (TV pořad)
2007 Pavlač Ester Kočičkové (TV pořad)
2006 Knížka do batůžku (TV pořad)
Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Dvojhlas (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Michal Hrůza - Pro Emu (hudební videoklip) - a.z.
2000 Bob Sinclar: I Feel For You (hudební videoklip)
1998 Sexy Dancers: Slim Jim (hudební videoklip)
1993 Robo Grigorov - Ona je Madona (hudební videoklip)
1991 Metalinda - Zaľúbená žaba (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace