foto

Klára Melíšková

  • nar. 29.11.1971 (45 let)
    Kladno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Čtvrtá hvězda (TV seriál) (2014)

    - Ve znělce seriálu, kterou zkomponoval Adam Svatoš, a která zazní na začátku každého dílu po krátké úvodní scéně, můžeme v pozadí hudby slyšet naštvané a sprosté výroky Dána ubytovaného v hotelu z prvního dílu "Kytara", který si stěžoval na recepčního Štěpána (Václav Neužil) poté, co František (Ivan Trojan) ukradl jeho ženě umělý chrup.  Dále lze ve znělce slyšet výroky prostitutky Libušky (Klára Melíšková) z 5. dílu "Zlatý důl", jimiž láká anglicky mluvícího hosta. Všechny věty v pozadí jsou v angličtině. (('Butcher'))

  • Comeback (TV seriál) (2008)

    - Klára Melíšková, jež v 47. díle "Strakonický bubák" ztvárnila redaktorku Mirku Vostrou, není uvedena v titulkách. (Šéfik)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jako z filmu
Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
Zahradnictví: Rodinný přítel
2016 Ani ve snu!
Já, Olga Hepnarová
Teorie tygra
2015 Amanitas (studentský film)
Laputa
2014 Andělé všedního dne
Díra u Hanušovic
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2012 Čtyři slunce
2011 Alois Nebel
2009 Nespavost (TV film)
Protektor
Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
2008 BrainStorm (TV film)
2007 Hodina klavíru (TV film)
Kolotoč (TV film)
2004 Mistři
2003 Sirup (divadelní záznam)
Tajemný svícen (TV film)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Minulost
Revizor (divadelní záznam)
1997 Olda (studentský film)
1996 Krajina před bouří (studentský film)

TV seriály

2017 Dabing Street (TV seriál)
Trapný padesátky (TV seriál)
Splněný sen (E12)
Pilulky pro štěstí (E11)
Nejtrapnější osmdesátka (E10)
další epizody (12)
Vodník (TV seriál)
Živé terče (TV seriál)
Mordparta (TV seriál)
Bratři (S02E06)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Hra na štěstí (E10)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Vyhazov (E08)
další epizody (5)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Luketka (S01E04)
Paulusová versus Paulus (S01E03)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Pravda (S01E11)
Družička (S01E09)
Terapie II. (TV seriál)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zámek (S03E10)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Terapie (TV seriál)
2010 Zázraky života (TV seriál)

Dokumentární

2014 Karel Sabina a jeho doba (TV film)
2008 Film o filmu: Protektor (TV film)

TV pořady

2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)
24. Český lev (TV pořad)
2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Pomáhej s humorem – Konto Bariéry (TV pořad)
2013 Ceny české filmové kritiky 2012 (TV pořad)
Český lev 2012 (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace