Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
TV spot 3
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

Doufám, že Miley Cyrus tady nebude moc dlouho. Nevím, jak ostatním, ale mně začala pít krev po 15 sekundách.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Souhlas, anger management mě nezaujalo...jak je to celé postavené jen na Charliem, tak to moc nejede...jinak v TAAHM se doplňuje tak nějak Kutcherův charakter s tím Alanovým...i když teda hlavní zdroj zábavy je Alan...v desáté řadě mi moc chybí Jake, ale ten se teď v dalším díle vrací, tak to snad zase pojede :) Protože on je ten druhý zdroj zábavy po Alanovi, Kutcher je pro mě v některejch situacích moc prkennej, hlavně v první polovině 9 řady

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Deviata a desiata séria rozhodne menšia tragédia ako AM

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

Ramirez85: Jestli půjdeš do AM uděláš oobrovskou chybu.. AM je tragédie, 9. a 10. řada Two and a half Men je boží :)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Sygi: Jenže já chci starej příběh a hlavně Charlieho :)) Přemýšlím, jestli se pustím do nového Dva a půl chlapa anebo do Anger Management, ale asi to vyhraje spíš ta druhá volba. Nechci ty nový části nějak urážet, ale bez Sheena už to pro mě asi jaksi ztrácí smysl... Ale zase ten Jake... :)

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

neřekl bych, že je to slabý, je to prostě jiný než s Charliem..jde tam prakticky o jinej příběh, se spoustou novejch lidí

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Možná, že už jste to tu probírali (nechce se mi zpětně číst celá diskuze), ale co ten Kutcher, je to hodně velká tragédie, má to ještě vůbec cenu sledovat? A koho tam vlastně hraje? Dík za reakce :)

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

kapsomut: ona záleží taky hodně na tom co vidíš jako první . příklad: Jako první jsem viděl pach krve 2 se slovenským dabingem a luxus , pak jsem to viděl s českým a přišlo mi to nudný :) Když sem viděl dva a půl chlapa poprvé tak s českým dabingem a bomba  a když sem koukal na markíze  tak mi to přišlo nudné. ale teď koukám na 9 serii dva a pul chlapa se sloven. dabingem a libi se mi to . to samé viděl jsem eurotrip  v originál znění s českými titulky a výbornýýýýýýýýý !! pak sem to viděl s čes. dabingem a  hrozný :D takže jde o to co člověk vidí jako první. ale co musím říct , tak Partičku IT můžu jak s dabingem tak v originálu s č. titulky

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

dostal mně název archivu od dimension - charlie.greater.than.ashton :-D

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

alda.ali   : právě o tom mluvím, aby tam už byl ten Jake, ten má hlody dobrý :D

jurama525: v deváté serii se ještě řešil docela dost, ale teď v desáté to zatím vypadá že asi už moc ne

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Chci se zeptat vzpominaji tam někdy Charlieho? nebo je v některycch epizodach aspon okrajově zminěn?

alda.ali

alda.ali (hodnocení, recenze)

Mě se druhý díl líbil hodně, zasměju se v průměru 100x víc než třeba u HIMYM. Hlavně, aby se co nejdřív vrátil Jack, v něm je zlatý důl.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

no, druhý díl byl slabší než první, byla na něm znát absence druhého hlavního zdroje zábavy ( tentokrát Kutcher moc neválel, toť můj názor )

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

no, první díl 10 série v pohodě, nevidím změnu kvality od 9 série, takže doufám v dobré pokračování :) A myslím že Jake bude mít prostor, SPOILER vrátí se domů z vojny a začne si něco s Miley Cyrus

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Celkom dobrý začiatok, nič extra ale zopár dobrých vtipov tam bolo. V zrovnaní s Anger Management samozrejme lepšie.

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

Co mně zaujalo po pár minutách.. intro vždycky aspoň trochu vypadalo, že to ti herci vážně zpívaj, ale když jsem slyšel "Jackův hlas", tak mně to vážně zarazilo :-D

alda.ali

alda.ali (hodnocení, recenze)

Nový díl byl super, já jsem se teda bavil....hlavně doufám, že do budoucna dostana Jack víc prostoru.

Share

Share (hodnocení, recenze)

Tak já si taky na ten dabing zvykl ale hold serial me moc bavi tak pojedu v EN. Jinak mimochodem jen tak sem projizdel net o serialu a Sheen by se chtel vratit myslite ze je to mozne nebo to je jen bulvarni stek do prazdna? Ja bych osobne rad protoze Dva a Pul chlapa z vetsiny delal prave Charlie :)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama