Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
TV spot 5
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

alicek.cht.

alicek.cht. (hodnocení, recenze)

Sygi

No mně se ta Amber Tamblyn taky teda nelíbí. Viděla jsem ji už hrát ve Zvláštních poldech (tam nebyla špatná), pak v Houseovi (tam byla strašná). No a tady.... no comment už... navíc ta role. :-p Juva, kam to spěje...?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnocení, recenze)

Lefty86

Souhlas. Prvnich 8 epizod bylo dobrých, ted už je to jen debilní rodinná komedie bez špetky humoru, čemuž odpovídá i klesajicí sledovanost...

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

DaPCH mě bavilo od začátku a to tak že jsem dokázal civět i osm hodin v kuse. abych se přemáhal proto že se to jmenuje stejně a je vyměněná polovina herců to dlabu. Měli teda nahradit Charlieho hercem tipu, Hugh Grant, který tyhle ožralý proutníky taky umí a měl hrát Charlieho Harpera, ani by se to nemuselo vysvětlovat, celý svět by věděl proč tam není Sheen. Prostě i bez Sheena mohl zůstat Charlie Harper, bylo by mi to milejší, než primitivní blbeček Walden

na příspěvěk reagoval ArtyWWE

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Mire

nedá se na to koukat, tak musím vynášet soudy už teď. Nekoukal jsem na to kvůli Charlie Sheenovi, ale kvůli Charlie Harperovi, jeho hlody a jeho postava byla luxus, do toho výborně hrající Cryer v roli Alana, který Sheena zastiňoval svým herectvím. Ashotn Kutcher je neherec, který je slavný hlavně proto že si vzal Demi Moore, jinak je to totální kopyto

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Mire

No vidíš, mne sa nelubila už ani devina. Prvých 9 dielov som sa nudil, takže radšej som to zabalil hneď ... kto ma bude počúvať ako pič*jem na svoj obľúbený seriál ? :-)

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Shakers

No teraz síce pičujem ale ešte nie tak ako keď to uvidím :)) Možno to nakoniec nebude také zlé, ale to nič nemení na tom že tento nápad sa mi ani v najmenšom nepáči.

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Mire

Sorry nebavilo ma to a nechce sa mi čakať kým ma to začne. A keď ma to náhodu začne, potom tam bude Charileho dcéra a budem pič*vať tak ako ty, takže keď sa nad tým zamyslím, je jedno či pič*jem teraz alebo potom, lepšie to už nebude.

na příspěvěk reagoval Mire

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Dobre ale potom neplačte aké je to na piču keď ste to nevideli.

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Lefty86

Asi tak deviatku som nedopozeral a na desiatu sa nechystám ...pozeral som to hlavne kvôli Charliemu ... ostatný ma nezaujímajú.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Mire

Přesně, taky si myslím, že mnohem lepší by bylo Jakea nenahrazovat, že v desítce to obstojně zvládli Alan, Walden, Berta a nějaká guest star. A kdyby v jedenáctce přidali ještě hodně Evelyn, Judith, Herba tak by se to zvládlo.
Jinak tu bisexuální Jenny bude hrát nějaká Amber Tamblyn.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

To co za herecka ju bude hrat? Som cakal aspon nejkau raidnu jebacku(vsak ich bol plny serial), a oni tam daju toto? Fakt som zvedavy.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Lefty86

Tak si pozri oboje série s Ashom a potom vynášaj súdy. 10. séria bola oveľa lepšia ako deviata, ktorá sa dala brať skôr ako zahrievacie kolo. Je to len o zvyku, humor tam ostal viacmenej taký ako ho poznáme, len už v toľkej miere nevyhadzujú z domu čo začalo byť dosť otravné a trápne už v čase keď tam bol Sheen. Ale k inej veci.

Ja som seriál doteraz obhajoval, ale ten námet s "Charlieho dcérou" je totálna kokotina! Keď už to muselo byť, tak Jakea nemali nahrádzať nikým, veď v koľkých častiach si vystačili len Alan a Walden plus vedľajšie postavy? Dalo sa zniesť aj to občasné parazitovanie na Charliem typu Charlieho denník (ale nie tá jeho "reinkarnácia", to bol trapas), ale po dvoch rokoch neviem či tvoriacej impotencie alebo čoho, vytiahnuť eso z umasteného rukáva v podobe Charlieho dcéry? Lorre by si mal uvedomiť že tento seriál potopí totálne na dno ak tá postava nebude za nič stáť. Osobne očakávam jedenástu sezónu ako poslednú, lebo ak tento scenáristický nezmysel seriál nepotopí, to bude zázrak!

na příspěvěk reagoval Sygi, Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Vlastně to devátou sérií ztratilo původní myšlenku. Ashton mi přišel dost uhozenej. To že vojel Evelyn, ocucal Judith.... prostě krávovina

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Po odchodu Charlieho je to už úplně jiný seriál.... měli to ukončit už po osmé sérii. Pak mohli s herci točit něco jiného, už devátá byla jen slabý odvárek který táhnul Alan ale sám nestačil. ani devátou jsem nedokoukal a z desáté jsem neviděl nic.

na příspěvěk reagoval Mire, Shakers

Bonheur

Bonheur (hodnocení, recenze)

Sygi

Súhlasím a pravdepodobne si ani nepozrem tá herečka čo má hrať "Charlieho dcéru" tak mi už znechutila aj Housa ked tam hrala taj nechcem aby aj toto.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Osobně si myslím, že jedenáctá série je začátek konce, možná to měli spíš po úctyhodné desáté zabalit, protože co nám zbylo : dvě hlavní postavy jsou pryč, většina vedlejších taky, mělo by se to jmenovat Alan is trying save the show.

na příspěvěk reagoval pravdovravny, Bonheur

Mahoney.

Mahoney. (hodnocení, recenze)

jurama525

Tak tak.. Dva a pol chlapa pre mňa bude vždy - Charlie Sheen, hlavná postava, základ zábavy.  S Káčerom je to.. ja neviem, ako uplne iný seriál.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Kým som ešte doteraz bránil "nový" DaPCH, toto mi už veru nevonia. Odstrihnúť toho pol chlapa zo znelky?! Pojebali to ale neskutočne.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

8 sérií si vystačili s jednou znělkou, od deváté série jí změnili už třikrát, a teď počtvrté ... no a bez Jakea mi to přijde jako brzký konec.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Ó pane, to čo je za pičovinu, Charlieho dcéra a ešte k tomu lesba. Kurva toto dojebali.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Doufal jsem, že se nebudou přidávat nové hlavní postavy, ale zustanou starý (hlavně Berta) a že Alan to bude táhnout celý s pomocí Waldena. Ale tak třeba to bude dobrý, nesuďme to dopředu

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Jako, o tom příchodu tý dcery jsem věděl, ale LESBA ?? Panebože to bude trapas...

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama