Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 9
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Upřímně řečeno první dva díly mně zklamaly, přece jenom se 10. série dobře rozjela a představoval jsem si trochu jiný start nové série, Charlieho dcera mě doslova nesedla a absence Jaka velmi zamrzí, tvůrci si vyhnaly dva základní kameny Charlieho a Jaka, i když si za to oba prakticky mohli sami, hlavně Angus T. Jones má asi dobře vymytý mozek..., snad se ještě v seriálu objeví na dobu delší než minutový cameo z kasáren...

na příspěvěk reagoval Sygi

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

kapsomut

"A už je to tady... lemplové který před měsícem brečeli jaká to bude sra**a teďko budou psát, jak se spletli a že je to docela baví... stay idiots... (nemyslim nikoho konkrétního)"

 

Mňa zaujalo zasa to, ako všetci podceňovali Amber Tamblyn. Jednu z najtalentovanejších mladých herečiek súčasnosti. Že vraj je málo pekná či čo ... :-))))) Pritom skvelá bola už v Houseovi, kde ju tiež "odborná kritika" z ČSFD znosila pod čiernu zem.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

A už je to tady... lemplové který před měsícem brečeli jaká to bude sra**a teďko budou psát, jak se spletli a že je to docela baví... stay idiots... (nemyslim nikoho konkrétního)

na příspěvěk reagoval anderson

Christina09

Christina09 (hodnocení, recenze)

Od té doby co tam hraje Ashton Kutcher mě tento seriál  baví více než když tam byl Charlie Sheen.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Bal som sa ako z takej nie velmi peknej herecky urobia jebacku. Nastastie sa vybrali inym smerom, ktory sa mi zatial paci.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Pred chvíľou som to dopozeral a musím povedať, že moja skepsa bola trochu zbytočná. Síce stále mi to príde ako dosť ujebané umelo vytvoriť Charlieho "dcéru", ale čakal som že sa z nej vykľuje niečo oveľa horšie. Uvidíme jak to bude pokračovať, ale toto ma stále bavilo viac ako "konkurenčný" Anger Management.

jurama525

jurama525 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Pardon psal jsem to na ipodu . Chtěl jsem napsat že Sheen by se tam vrátil  jen za předpokladu pěkně tučného honoráře

Uživatel jurama525 smazal svůj příspěvek.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Sygi

Výborná zpráva - ty postavy kolem Waldena neměly podle mě vůbec šťávu a upozadnění Evelyn a spol. mě dost štvalo. S Judith je problém, že bez Jakea není důvod aby se s Alanem stýkala - ale mohli by to zase zkusit přes Herba, no a samozřejmě Jake taky zpět, ale pořádně a né ty jeho 30 sekundová camea, která tvořily převážnou část 9. a 10.série.

 

Ale jak říkám - chci aby televize dala tvůrcům předem vědět, že končej a oni mohli zařídit návrat všech důležitejch postav a hlavně důstojné rozloučení

Uživatel S.W.A.T smazal svůj příspěvek.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Mě potěšilo, že se Evelyn tuhle řadu vrátí na hodně dílů (dle informací), mohla by se vrátit i Judith, když její seriál zrušili, a ta interakce mezi Jenny a Charliem by byla k nezaplacení :D A taky by mohl na chvíli zaskočit Jake !

na příspěvěk reagoval S.W.A.T, S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lefty86

No tak já si myslim, že 11. série bude už poslední - a já bych chtěl aby pár posledních dílů bylo takových rozlučkových, hrozně by mě naštvalo, kdyby byl poslední díl jen normální epizoda a žádný rozloučení. A právě proto by mohli na ty poslední díly vrátit Charlieho.

 

jinak 9. série je slabá a hrozně mě štvalo, že tu Alanovu chamtivost a parazitismus hnali do takovejch extrémů, že už to nebylo vtipný. 10. série byla fajn - ale byla taková matná, žádný zapamatovatelný díl. Asi jednoduše řečeno - neurazí ale ani zdaleka nenadchne.

 

A první díl 11. série mi prostě sednul - vrátil se humor, kterej s Charliem odešel. Dcery jsem se bál, ale nakonec to dopadlo výborně + se vrátil Charlieho popel, Berta se až rozplakala jak na něj vzpomínala, Evelyn to samí - prostě se postavě Charlieho vzdali tvůrci hold. Doufám, že 11. bude takhle skvělá až do konce

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Přesně, ale žádný zahostování, klasickej návrat do svý role!! Mohl být někde a pařit jako vždycky , protože chtěl mít klid ale už se mu stýská po domově. možností jak by se mohl vrátit je mraky. 9. sérii jsem viděl půlku, 10. vůbec. Nějak mě to sralo už po odchodu Charlieho a jen vynikl Cryer který to táhl celý sám za neschopnýho Kutchera. Nevím jestli se mám vůbec odhodlat ke shlédnutí chybějících dílů.

na příspěvěk reagoval alicek.cht., S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Nehorázná pecka - po dvou nemastných, neslaných sériích se vrátil ten seriál, kterej zbožňuju. Jak jsem se bál Charlieho dcery, tak nakonec byla skvělá a utvrdilo mě to v tom co mi chybělo v 9. a 10.sérii - jízlivej humor (to co ten seriál dělalo tak boží). Walden je moc velkej slušňák a proto mi nesedl a navíc byl v tom prvním díle trochu navíc. Takže za mě velkej palec nahoru a dofám, že série bude pokračovat v tom co nastolil první díl.

 

Jen mě mrzí, že se nedočkám interakce mezi Charliem a Jenny, z toho by se dalo vytěžit nehorně moc (začínám se modlit, aby se Lorre a Sheen udobřili a pak se Sheen vrátil na pár dílů zahostovat - Rose ho jednoduše držela někde v zajetí a nebo už měl dost Alana, tak předstíral smrt, je mi to jedno, ale je dva bych chtěl vidět spolu)

na příspěvěk reagoval Lefty86

DENERICK2

DENERICK2 (hodnocení, recenze)

Sygi

Ano, já tak samo, ale třeba se to vyvede.

 

PS: na titulcích už pracuji. Naleznete je něco po poledni na www.neXtWeek.cz jako vždy

na příspěvěk reagoval alicek.cht.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Tak první díl 11. série nás buď uvádí do úplného konce, nebo se z toho vyvine příjemná komedie.
Mám smíšené pocity.

na příspěvěk reagoval DENERICK2

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Tak od listopadu prej 9. série na Nově a já konečně budu mít komplet 8.sérií s dabingem. Ale jestli bude dabovat Ashtona Filip Švarc, tak možná přehodnotím svůj názor na 9. a 10.sérii - jenom Švarc mě může přesvědčit.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

A tím chováním se akorát ztrapňuje, jestli se snažili napsat ženský roli Charlieho, tak se minuli veeelice ... Je to zatím role na 5 dílů s tím, že když se zalíbí, tak jí tam dají nafurt ... No a jasně že amíkům se zalíbí, tak nahradí Jakea .... Ukončete toooo

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

to charlieho dcéru bude hrať tá zo seriálu joan z arkádie? a nepísalo sa niekde, že ju má hrať nejaká sexy, nádherná herečka? to je podraz

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama