Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To mě poser. Mimozemšťani zabili dinosaura." Jako velký fanda srandy, parodií a Davida Zuckera musím konstatovat, že tohle se nepovedlo. Snad za to může má nevzdělanost v oblasti hororů se zlými domy, duchy či divnými společenstvími, ale tahle parodie mi prostě nenabídla ani jednu hlášku, kterou by stálo za to si zapamatovat. A to není mnoho. Humor je tu zkrátka spíše situační, ale rozhodně jsem se z něj neumlátil smíchy záchodovou mísou. Místo toho jsem dostal poučení o tom, jak se dělá penisem díra do asfaltu, jak získat důvěru svých dětí či proč je potřeba podepsat Potratový zákon. A taky jsem viděl spoustu škaredých nahých lidí, ale domluvme se na tom, že nikdy nebudeme mluvit o těch, o nichž se nehovoří. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu hodně marné. Jedna hvězdička za pár dobrých vtípků na začátku a za pár nečekaně solidních "napínavých" scén (dokonce jsem se i jednou leknul, to bych nečekal). No ale jinak je to ubohé až hrůza. Já fakt ty tvůrce nechápu. Jak to můžou natočit, když to není vůbec, ale vůbec vtipné. Rána do hlavy ať už úmyslná nebo náhodná s následným letem těla několik metrů mi už opravdu nepříjde vtipná. Navíc když se to ve filmu opakuje v každé druhé scéně. Ale to není všechno. I ostatní pokusy o rozesmání diváka končí neuvěřitelně hloupě a dementně. Ano, nebojím se to říct, je to prostě zábava pro dementy. Tomu se nemůže normální člověk smát. Samozřejmě že sem tam se vyloudí úsměv na tváři, ale v drtivé většině případů se mi chce jen vykřiknout "co to kurva je" a ze všeho nejradši bych to vypnul. Po zdařilé trojce přichází tenhle paskvil, který se hodně přibližuje nejmarnější parodii, co jsem kdy viděl - Disaster Movie. Věřím tomu, že příští díl bude lepší, protože liché díly Scary Movie zatím jednoznačně válcují ty sudé. 25% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec paro Dyje, ale bylo to JAG nějaká voli éra plná pito mých papoušků. Papoušků, co pořád odříkávají ta stejná slova. Myslel jsem, že se budu smát na celé kolo, ale ukradli mi obě galusky. Film ani nebudil Hrůzu, spal JAG zařezaný. Pak se probudil a pořád mlel hubou, a když toho namlel celý pytlík Jihlavanky, dali jsme si do nosu, pak to ale nešlo vysmrknout a tak jsme se smíchy popadali za břicha, že ještě teď mám na špeku dva hema Tommy. Musel jsem vypnout tele vizi do stran, abych ukončil tu tor tůru. Mimo zemšťani tam ničili mrako drápy a shazovali ero plány a to už bylo na mě příliš. Hrůza tam dal jiný k anál, řečnil tam někdo, kdo vypadal jako Aját Oláh a nějaký Hus Ajn jen tomu blbě přikyvoval. Nakonec jsme si podali ruce (!!!) a šli každý po svých (!!!) do míst, kde to známe jako své právě zakoupené bo ty. Nejsem žádný Zweistein, abych psal relativně. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne ! Vloni to byl Hostel, při kterém jsem málem usnul ve spánku a modlil jsem se ať už nikdo nikdy nepovolí nikomu, aby jel do naších československých krajin a točil tady cokoliv ho napadne modlil jsem se, aby na Tarantina spadla jeho sbírka videokazet a zavalila ho minimálně na 10 let, abych si odpočinul od všeho co nese nápis "Producer by QT" apod. reklamní taháky o kterých se možná Quentin doví sám až z telefonátu týden po premiéře, když si s ním nějaký redaktor chce domluvit malý pokec o tom jak vlastně našel toho zázračného klučinu. Bohužel se mi sen a modlitba nesplnili a objevil se někdo jiný. Někdo kdo se jmenuje David Zucker a myslí si, že jeho totálně nevkusné, brutálně vykradačné a nechutně nudné slepence všech filmů z minulého, předminulého a ještě dalších 5 let, jsou dobré filmy. On si to možná ani nemyslí, ale určitě se tak tváří a lidé mu na to vždycky rádi skočí. Sakra VY Američani!!! radši si běžte utratit prachy do mekáče nebo do Tacco Bell a nechoďte podporovat úmysli takových tvůrců jako je David Zucker. Možná někdy před lety natočil Bláznivé střely, které mu asi vystříleli mozek a možná ještě Připoutejte se prosím(což je mimochodem po letech poměrně hodně nudná parodie na sebe samo). Nechoďte na takové filmy, to jediné zabrání těm špatným a zlým lidem, aby takové filmy točili a já snad jednou budu šťastný v tomhle světě. Snad se dočkám... ()

imf 

všechny recenze uživatele

S jako Slabota, R jako Rektální humor, A jako Absence dobrých herců (resp. herců obecně... tohle jsou výkony na úrovni ochotníků z Horní Dolní), Č jako Časová snesitelnost (ten film má naštěstí jen 80 minut), K jako Klonování scén z jiných filmů (nikoliv jejich parodování, na to jsou totiž potřeba nové nápady), A jako Abrahams kapituloval a s ním evidentně i žánr parodie jako takový. Poslední velikán umřel. Spojte si ta velká písmena a jděte tiše plakat do maminčina polštáře. :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Scéna, kdy prezident Spojených států (Leslie Nielsen) poslouchá příběh o kachničce a následně se dozví o útoku mimozemšťanů, je parodií na amerického prezidenta George W. Bushe, který se o teroristických útocích 11. září 2001 údajně dozvěděl, když byl na golfu. (orkadimenza)
  • Přibližně v 50. minutě prezident (Leslie Nielsen) vypije téměř celý obsah skleničky. Vzápětí na spoušť děla položí skleničku, ve které je ještě více vody než předtím. (chleba24)
  • Soundtrack byl nahrán v Seattlu ve státě Washington. (Bauer)

Reklama

Reklama