Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že se Nova pouští (pravda, neúspěšně) do alespoň z dálky sofistikovaně vyhlížejícího seriálu. Mediální masáž tomuto seriálu spíše neprospěla, pouze s výjimkou dílu o zneužívání, což samo o sobě je zvěrstvem pokud je to prezentováno v "zaručeně čerstvé zprávě" v Televizních novinách, shodou okolností pět minut před seriálem. Kdy se televize Nova aspoň trochu zamyslí nad tím kam to vede? ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Hodnocení na základě čtyř viděných epizod. Něžný vetřelec: Celkem příjemný díl, který mě přesvědčil, že i v českých podmínkách zjevně může vzniknout koukatelný televizní film. Jen nechápu, proč je vše proloženo hlavní hrdinkou koukající do kamery. 3* Fajn brigáda: Langmajera mám ráda, proto jsem se na tenhle kousek těšila, ale z nějakého důvodu mi nebyl zrovna blízký, ani mě nezaujal. To povídání hlavních postav přímo do kamery mi leze na nervy stále víc. 2,5* Láska v moll: Zjišťuju, že ani z jednoho mně sympatického herce (v tomto díle Jiří Bartoška) nejspíš na konci epizodky nezůstane příjemný vyrovnaný charismatický muž, který by měl auru "ochranitele". Nemám ke komu vzhlížet a leze mi to na nervy. Ale jinak zatím bezkonkurenčně nejlepší díl podpořený nejen mně bližšími postavami a dějem, ale hlavně ze všech stran výborným hereckým obsazením. 4* Tatínkova holčička: Velmi slušné domácí drama, které by se v případě lehčího protáhnutí děje a zakomponování více postav nemuselo přímo bát ani na plátna kin. Etzlera jsem zatím znala ze všech filmů a seriálů jen jako usmívajícího se sympaťáka a tím zajímavější pro mě byl ve své roli. Toho slizkého úchyla jsem mu věřila na 100%. (A definitivně se mi potvrdilo, že že pokud chci v Soukromých pastech hledat mužskou roli, které budu fandit od počátku do konce, jsem asi na špatné adrese). 4,5* Celkové hodnocení: Za aritmetického průměru mi vychází 3,5*, už jen kvůli tomu, o jak ojedinělý a nadprůměrný projekt se na českých obrazovkách jedná, neváhám zaokrouhlit nahoru. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale průměrnost projektu vynikne při srovnání s téměř libovolným filmem či seriálem skandinávské kinematografie. Budu opakovat po sto padesáté stejnou výtku a znovu se opřu do papírem šustících dialogů. Téma k tomu svádělo, scénáristé vábničce podlehli a napsali repliky, které trhají uši. Postavy s oblibou recitují filosofická moudra, pronášejí hlubokomyslné úvahy a zpytují svědomí na mnoho způsobů. Pak svou zázračně nabytou duchaplnost opustí a s okolím komunikují veskrze banálními dialogy. Tahle schizofrenie podráží nohy pocitu přirozenosti, o který mělo jít tvůrcům především. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

1.díl, Něžný vetřelec: Vilhemová, Vaculík, Šafránková (4*), 2.díl, Fajn brigáda: Nováková, Langmajer, Chmela, Klepl (4*), 3.díl, Jiná láska: Stivínová, Z.Norisová, Rašilov, Medvecká (3*), 4.díl, DNA jako důkaz: Budař, Voříšková, Hanák, Bydžovská (3*), 5.díl, Láska v moll: Bartoška, Vašáryová, Cibulková (4*), 6.díl, Malý terorista: Geislerová, Zach, Kajnarová, Mišík (3*), 7.díl, Tatínkova holčička: Etzler, Hybnerová, Kohoutová, Tomsa (3*), 8.díl, Ukradená spermie: K.Issová, Daniel, Polívková, Syslová, Navrátil (4*), 9.díl, Smím prosit o lásku?: Studenková, Kratina, Polášek, Branna (2*), 10.díl, Tři do páru: Budař, M.Issová, Pauhofová, Chýlková, Jaškow (3*), 11.díl, Riskantní interview: Žilková, Balzerová, Švormová, Sotonová, Krausová (4*), 12.díl, Exmanželkou snadno a rychle: Brodská, Lustigová, M.Dlouhý, Leichtová, Cina, Táborský (4*). ()

Galerie (250)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Smím prosit o lásku" si hlavní roli zahrála Zdena Studénková. Herečka si na natáčení přivezla své osobní střevíce, a to až ze Slovenska. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama