Reklama

Reklama

Bakaláři 1997

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 1997, 6 h 22 min (Minutáž: 13–35 min)

Hrají:

Marek Eben (průvodce), Sabina Laurinová, Jiří Langmajer, Pavel Trávníček, Lubomír Lipský st., Klára Jandová, Jan Hartl, Miroslava Pleštilová, Jaromír Dulava, Miroslav Vladyka, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele Ironfood k tomuto seriálu (4)

Bakaláři 1997 (1997) 

Zatím jsem viděl jenom pár dílů (nebo si jich možná jenom pár pamatuju). Tragický díl In flagranti, který zcela postrádal nějakou pointu, průměrné díly Facka a Překvapení a hodně povedený díl Jak jsme četli Čapka s mým oblíbencem Františkem Němcem v hlavní roli. ()

Poslední koncert (1997) (E09) 

Čtveřice postarších muzikantů v podání čtveřice hereckých legend na cestě na koncert do domova důchodců v Lysé nad Labem. Bohužel souběžná linka s rodinkou Klepl-Holubová mi přišla spíš rušivá. Klidně bych se bez ní obešel a dal větší prostor Vaškovi Koubkovi, který se tu blýskne jako železničář zatížený hmotnou zodpovědností za hajzlik. ()

Širák (1997) (E13) 

Komediální v tom nebylo prakticky nic, příběhu chybí nějaký nápad či zápletka. Jak to dopadne bylo jasné už zhruba 15 minut před koncem:-). ()

Konečně v novém (1997) (E19) 

Vladyka běhá po ulici ve slipech, to je ale bžunda. Trošičku to zachraňuje Kostka, i když jeho přístup k podvádění vlastní dcery manželem je fakt trochu zvláštní. ()

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama