Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 11

Recenze (1 092)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná zábava od začátku do ... ano, dá se říct, že do konce. Tam trochu stříkly emoce, nicméně humorná tečka to zakončila. Hlášky, skvělá akce, vtípky, vesmírné bitvy a odkazy na osmdesátkový seriál mě spolehlivě odrovnávaly, i když jsem občas cítila, že to už sklouzává k přehnanosti. Ovšem ne ze všeho jsem byla tak odvařená. Nepochopila jsem to "zahradničení" Petrova tatíka s egem velkým jako planeta. S následky jeho sázení si filmaři moc neporadili a podle mě to hodně špatně zpracovali. Celkový dojem z filmu je ale výborný. Určitě se s jedničkou dá hrdě rovnat a v porovnání s ní v ničem nezaostává. Malá rada - nezvedejte se hned při prvních titulcích. Přijdete o bonusy. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Skvělý - nápady, sranda, pěkný star-trekácký masky, nějaký nádherný vizuály, cit pro retro pocty a písničky, castingový radosti. Když digi film, tak takový. Neříkám, že to v druhé půlce nekolísá, ale takhle vypadá komiksová týmovka, která nepočítá s tím, že jsou její diváci totální nenáročný hlupové (jako ta hlavní marvelácká...). A jde od srdce. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo prvý diel mi prišiel ako to najlepšie od Marvelu, druhý diel mi príde ako to najslabšie od Marvelu. Postavy na čele so Star Lordom síce stále majú esa v rukáve a neustále do vás sypu nejaké hlášky, či celkom vtipne situácie a fakt ich nie je malo, takže oceňujem, že táka porcia vtipného, chytrého, trápneho ale aj násilného humoru tu ma stále svoje miesto a skoro nikdy nenudí. Najhoršie na druhých strážcoch je asi samotný príbeh a záporná postava. Bavili ma postavy, ale nebavil ma príbeh. Fakt mi to prišlo nudne zaujímavé. Zaujímavé preto, lebo tu bol vzťah otca zo synom a nudné preto, lebo ten príbeh tu vlastne ani nie je a o moc tu ani nejde ako v prvých strážcoch, ktorý v tomto ohľade boli ďaleko zaujímavejší. Potešila akcia, vizuálna stránka, camea, baby Groot, po-titulkové scény, hudba a aj Awesome Mix, Vol. 2, ale prvý diel je o niečo údernejší. Obľúbený soundtrack: Family History, The Expansion, Mary Poppins and the Rat, Gods, Dad, A Total Hasselhoff, Sisters, Guardians of the Frickin Galaxy. 80% - 4* ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo: Nespoutané příšery v MCU verzi. Komorní, přesto přeplácané. Akce hezká, ale bez špetky napětí. Uřvaným humorem pro mimina místy fajn (Drax) , místy k nevydržení (Rocket). Po kupě to horko težko drží jen kopírování postupů z komiksu a paradoxně i přepálená rodinná linie, která umí zahrát na srdíčko, ale člověk už jen čeká na cameo od Diesela. Vlastně další důkaz, že příliš tvůrčí svobody spíš škodí. Příště prosím zase utáhnout obojek. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Fakt, že sa to prakticky celé odohráva pred zeleným plátnom, ma otravuje. Takisto tomu chýba niečo z "čara nového" prvého dielu. Ale ten príbeh "otec-syn" nakoniec dáva zmysel, postavy sú stále sympatické, gagy z 90% fungujú (čo je vzhľadom na tú hustotu veľmi vysoké skóre). Plus Kurt, David, Michelle a Sylvester. Spokojnosť. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (87)

  • Režisér James Gunn v roce 2018 prohlásil, že je ve filmu spousta "easter eggů" (skrytých odkazů), které ještě nebyly odhaleny. (tyzmrde)
  • Rozpačité setkání Stakara (Sylvester Stallone) a Yondua (Michael Rooker) je pro filmové fandy nostalgickým odkazem na film Cliffhanger (1993), kde se oba herci objevili v rolích dvou horolezců, jejichž přátelství narušila tragédie. (Bertramm)

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama