Reklama

Reklama

Přání smrti 3

  • Česko Touha smrti III (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Knor 

všechny recenze uživatele

Když Charlie Bronson přišel o celou rodinu v předešlých dílech, tak začali umírat i jeho kamarádi a všichni umírají jako oběti násilnických chuligánů, sexuálních deviantů a v tomto případě ještě punkáčů. Nevyplatí se bejt v jakýkoliv přízni s postavou Bronsna že? Tenhle třetí díl už je čistokrevný akční béčko. Vybíjení šmejdů začíná po chvilce a pokračuje až do konce. Scénář je hloupej a něco hlubšího tu nenajdete. A tentokrát se střílí i s kulometu a bazuky. A i když to celý vypadá a zní blbě, mě to bavilo, jde o akční nenáročnej výplach s drsným Bronsonem, kterej už nejde po několika vybranejch cílů, ale vybíjí to po desítkách :-D ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Bronson zasahuje! Tak konečně jsem měl možnost zkouknout i trojku. S kamarády, po pár pivech. Film nedává smysl, absurdita některých scén a dialogů je naprosto geniální, ale málo u čeho se budete takhle bavit. Lepší než kde jaká komedie první třídy. Místy mě bolelo břicho tak, že jsem nemohl dýchat. - "Hey, what's the problem?" -"What?" -"With the car... what's the problem?" -"Just get outta my fuckin face. Who are you?" -"We're stealing a fuckin car. What's it to you?" -"It's my car." ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #80” - Death Wish s Bronsonem je jeden z nejznámějších vigilante thrillerů, v podstatě jde o syrové vyřizování účtů zoufalého muže s bandou zločinců. Ve dvojce Paul Kersey opět zažil tragédii a vše začalo nanovo, v podobném duchu, akorát přibylo víc akce. Režisér Michael Winner ještě s Bronsonem natočil i trojku. Ta se od začátku vyvíjí podobně jako předešlé díly. Bronson v roli Kerseyho přijede zpět do NY, jeho přítel umírá a starý známý architekt končí ve vězení jako podezřelý z vraždy. Tak polovina filmu je pozorování zločinců a pár poprav. Ke konci se film transformuje do malé občanské války, kde Kersey ty thugy likviduje magnumem, kulometem a dokonce bazukou. Killcount je tak přes 40 lidí. Zkátka Paul Kersey je magnet na problémy a na umírání nevinných lidí. Dost keců, zkrátka béčko z produkce Menahema Golama se vším, co k tomu patří. Film se zaplatil a o dva roky později se Kersey znovu vrátil. Shlédnuto na Amazon Prime. 3* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice stručně - lepší než první díl, horší než druhý díl. Charles Bronson moc nenamluví, to je fakt, protože v Death Wish 3 za něj mluví spíše jeho pistole či později kulomet. Celkem fajn akce, která má téměř nulové poselství a nemá už tu atmosféru totální beznaděje, jako předchozí díl. 55 %. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen malinko vyčpělé, protože se vlastně jen opakuje to stejné téma s tím, že tady se Paul Kersey na chvíli i dostane do vězení, ale vlastně za něco, co nespáchal, což je pěkná ironie. Herecky je to opět takové suché, což udává sám Charles Bronson, a dějově to asi nepřekvapí, jen je to takové větší, více to tu bouchá, více se střílí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (24)

  • Auto, ktoré si Paul (Bronson) kúpil ako návnadu na výtržníkov, bolo Cadillac Seville z roku 1976. (m.a.t.o.)
  • Podľa knihy "Bronson na voľnej nohe" od Paula Talbota, pôvodný pracovný názov "Death Wish III" sa zmenil na Death Wish 3, pretože spoločnosť Cannon uskutočnila prieskum a zistila, že takmer polovica americkej populácie nevedela čítať rímske číslice. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama