Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (199)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť na nenáročnú, béčkovú, akčnú, chlapácku záležitosť, ktorá sa nehraje na niečo viac než je, tak ste na správnej adrese. Alan Ritchson je hora svalov, ktorá úprimne strčí horu menom Dwayne Johnson do kapsy. Alanove herecké schopnosti sú rozhodne pestrejšie. Zápletka fajn, ostatní herci primeraní rozpočtu a celkovým ambíciam, akcia ak je v nej Reacher správne testosteronová. Vykašlite sa na nepodarky typu Noční agent, alebo zbytočne prechválené Banshee. Tu si užijete nabušeného vyšetrovateľa s dobrým postrehom, odhadom a zmyslom pre detaily. Áno, Reacher má chyby a rezervy, ale v rámci jasne definovaného žánrového zaradenia je to presne to, čo to byť má. Druhá séria je o niečo málo menej vydarená. Nie zásadne, ale je tam menej toho dedukovania, viac pletiek a vzťahov a viac akcie. Stále však dokázalo splniť očakávaný účel. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetl, ale budu věřit všem, kteří zde píší, že adaptace je to přesná! Protože takhle perfektně napsané a zábavné postavy jsem už dlouho neviděl (a knižní předlohy se tímto většinou chlubit mohou). Nebudu se pouštět do hodnocení hereckého potenciálu (nejspíš omezeného) hlavního hrdiny, protože do této role byl obsazený naprosto přesně a obecně casting je bezchybný! Když srovnám se seriálovým Jackem Ryanem (ano nabízí se to až moc okatě) - mají oba seriály minimálně jedno společné - vedlejší postavy, které to vše posouvají na daleko vyšší úroveň. Nelze je nemilovat a bavit se nad dokonalými a zábavnými dialogy. Rozdíl oproti Ryanovi vidím v tom, že Reacher je za mě daleko zábavnější postava a tak to celé hodnotím o řád lépe. Závěr naznačuje, že pokud přijde nová série budou i nové vedlejší postavy (Reacher se dlouho na jednom místě nezdrží), což mě trochu mrzí. Ale i tak natěšenost na pokračování veliká! ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada: ***** Zvláštně nevyvážená řada. Prakticky každá epizoda má jinou kvalitu a spád (proto více u každé z epizod). Jako celek lze říct, že je fajn vidět trochu té solidní krve a konečně seriál co se neštítí nahoty (poctivě jako v devadesátkách). Samozřejmě se nevyhneme debilní momentům a scénaristickým berličkám, ani zcela zbytečným vycpávkovým konverzačním scénám (které seriál vyloženě k ničemu nepotřebuje). Nicméně poctivě epizodu po epizodě hodnoceno a dostal jsem se na nadprůměr. No… a po tom co jsem viděl první řadu podruhé a nově i druhou řadu, zvedám hodnocení na plný počet. 2. Řada: *** Tvůrci evidentně nepochopili v čem byl úspěch první řady a tak se pokusili o repete s woke nádechem. Přímočarou akci v čele s mlátičkou z osmdesátek nahradili pečivě diverzně vystavěnou skupinku prakticky stejně schopných lidí a obalili košatým (zbytečně) dějem. V kontrastu s první řadou propad jako prase. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher mě hodně bavil. Ústřední trojka je správně různorodá a chemie mezi nimi funguje skvěle. Ritchson je i přes svojí figuru nečekanej sympaťák a s padesátikilovou Fitzgeraldkou jim to dobře jiskří. Akce je skutečně slušná, místy je seriál i dost vtipný a příběh je sice složitý a jeho rozplétání dokáže zamotat nejednu hlavu, ale dá se už velmi brzy odhadnout, jak to vlastně ve skutečnosti je. Kdybych neznal Bernthalova Punishera, asi bych šel s hodnocením do plných, ale po první sérii jsem i tak opravdu spokojen a Reacher osciluje přesně na hranici 4 a 5, přičemž potenciál k pěti tam rozhodně je a já se těším, co přinesou další série. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Osvěžující návrat k 90's akčním kriminálkám, jemuž nekompromisně vládne chladnokrevná hora svalů s geniální myslí a jízlivým humorem. Alan Ritchson je nečekané terno - takhle nějak bych si představoval plnohodnotného nástupce Arnolda Schwarzeneggera. Druhou sérii budu vyhlížet s chutí. S01: 70 %; S02: 70 % ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama