Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (242)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Športový agent prichádza na to, že mu v živote niečo chýba a mení svoj postoj k práci. Tým stráca väčšinu svojich klientov. Snímka plná prázdnych slov, prázdnych gest a klišé. A Tom Cruise v hlavnej úlohe pôsobí ako frajer, či playboy rovnako prázdne. Vyzerá však, akoby mu ošúchané bezduché a prehnané gestá a frázy sedeli. Film nezachráni ani sympatická Renee Zellwegerová. Jej úsmevy, mimika, špúlenie pier a krčenie čela sú síce sympatické, ale po viacerých filmoch tak trochu strácajú čaro a zovšednejú. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Film me dlouho mijel velikym obloukem ( v detstvi jsem nekoukal na americkej fotbal a spis nez filmy s Cruisem jsem zral Tarantinovky a ceckovy horrory ), dostal jsem se k nemu az na ted a musim rict ze si me velice rychle ziskal. Neni to zadna odsejpacka nebo stezejni film Tomovy kariery, ale pekna a nenasilna sonda do fascinujici prace sportovniho agenta, kterej musi dohromady skloubit casove neuveritelne narocnny zamestnani + rodinnej zivot se svoji asistentkou. Toho fotbalu tam mohlo bejt vic, Cardinals sice nefandim, ale nemuze bejt kazdej film o Dolphins a prece jen to neni Ace Ventura ze...takze u me za hezky 4 hvezdy a celkove 7/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v krátkém sledu sem odmazal další letitý rest ve kterém mají shodou okolností také prsty Cameron Crowe a Tom Cruise a po nezáživném Vanilla Sky je Jerry Maguire doslova balzám na duši. Crowe si vzal trošku ze sportovních dramat, ždibet vztahového dramatu, špetku romantické komedie, přidal k tomu okouzlující Renée a zábavného Cubu Goodinga jr. a stvořil příjemný mix, který není třeskutě vtipný ani přehnaně dramatický, ale dohromady funguje velmi dobře i po skoro třiceti letech. Opět tomu sice lehce ubírá zbytečně přebujelá stopáž, kdy by se dalo leccos vypustit, ale není to zase nic co by se nedalo vydržet a přebilo jinak pozitivní dojmy...70% ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe vyjjma příšernosti Elizabethtown fakticky nikdy nezklamal, přičemž Jerry Maguire není vyjímkou. Na druhou stranu čekal jsem skutečně mnohem procítěnější příběh, v němž bude chemie skoro až hmatatelná, což se tedy nepovedlo. Není to vina Renée ani Toma, protože ti sami o sobě odvádějí skvělou práci (o Cubovi není nutno vůbec mluvit - excelentní). Někde cestou se vytratila ta atmosférická jiskra, jež dělá z filmů kalifornského rodáka ty nezapomenutelné a láskyplné životní eposy. Současně mi během zlomových scén bolestivě chyběl hudební podkres. Ano, můj milovaný Bruce Springsteen dvakrát zabrnká v tu pravou chvíli, ale jindy si to žádalo přidat. Trošku zklamaných 7/10! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, ktorý mixuje viac žánrov. Takmer každá postava tu má nejakú "vyhecovanú" scénu, no presvedčivo tieto kreácie podáva len Cuba Gooding Jr.. Cruise je pri svojich výlevoch viac smiešny, no v pokoji je pozerateľný. Renée je skvelá stále až na jeden jej výbuch, ktorý nezvládla. Inak príjemný filmík, trochu dráma, trochu komédia, prijateľná aj keď trochu klišovitá romantika... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Postava Erica Stoltze se jmenuje Ethan Valhere. Stoltz hrál postavu jménem Valhere i ve filmu "Řekni cokoliv...", který také režíroval Cameron Crowe. (don corleone)
  • Hlavní role byla napsána původně pro Toma Hankse. (don corleone)
  • Natáčelo se od 11. března do 5. července 1996. (Varan)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama