Reklama

Reklama

Jedna rodina

(seriál)
Česko, (2022–2024), 78 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Tomáš Jeřábek, Filip Blažek, Berenika Kohoutová, Zuzana Vejvodová, Eva Holubová, Pavel Zedníček, Miroslav Vladyka, Sebastian Pöthe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Tři rodiny, jejichž osudy byly svedeny tak trochu náhodou. Jejich fungování závisí na pevně daném harmonogramu a spolehlivosti všech jejich členů. Vypadne-li jeden, celé společenství se ocitne v troskách. To ale může být zdrojem mnoha vtipných a nečekaných situací, které s sebou nese střídavá péče... Petra (Tereza Kostková) a Karel (Tomáš Jeřábek) Tejkalovi se společně střídavě starají o čtyři děti. Dvě má Petra s Filipem (Filip Blažek), Tomáš zase dvě s Klárou (Zuzana Vejvodová). Ta svého nového partnera, stále hledá, i když na ně má trochu smůlu.  I proto je pro ni možná celé nové uspořádání leckdy obtížné vstřebat. Filip má zase se svou novou manželkou Norikou (Berenika Kohoutová) miminko Mikeše. O které se pomáhá starat jeho tatínek, u kterého s Norikou žijí, Bob (Pavel Zedníček). Všichni s větším či menším úspěchem čelí nástrahám společné střídavé péče, pevným pravidlům i časovým, logistickým nebo finančním obtížím. (TV Nova)

(více)

Recenze (25)

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Sympaticky obsazený seriál a v několika úvodních dílech i docela příjemně působící oddychovka, postupně zapadá do šablony většiny primáckých a nováckých seriálů, projevujících se stupidně nastavovaným příběhem, hloupě se vyvíjenými postavami a nezáživnými dialogy. Herecky dobře seskládané a vesměs i dobře zahrané, ale to nestačí. Jedna rodina není úplný průšvih, ale palec nahoru ode mne nedostane. 40 %. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

No, jsem asi rád, že si moje polovička vybrala "za seriál, na kterej se musím koukat taky" zrovna tenhle. Poměrně se na dalo koukat, v rámci oddechové filmařsky nenáročného večera u sklenky vína a půllitru píva. Bohužel těch kýčovitých až wtf momentů začínalo s dalšími epizodami přibývat. Dost možná, kdyby se ze seriálu vypařila honba za lajky ala influencerství v podání postavy Bereniky, mohl bych hodnotit i lépe. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když se sejdou tvůrci, co tvoří jen pro povrchní komerční účely, je z toho neskutečně ohavný výblitek. Být ve střižně, tak to normálně zničím, aby se to nedostalo za dveře. Jenže tvůrci to opravdu poslepují a pošlou to k očím a uším nebohých diváků. Doporučuji u každé  epizody dát si talíř s jídlem. Po snězení pokrmu pak neváhat s rozbitím talíře o hlavu. Vyhráno máte, pokud je ve vašem dosahu váza s vodou, která už zavání, ovšem smradlavá zálivka vás dokonale probere. Asi nejhorší případ je, když se v dálkovém ovladači vybijí baterky. Člověk přece jen zlenivěl, takže z gauče se mu vstávat nechce. Pak je ideálním pomocníkem prak. Sice televizi zlikvidujete, ale stále budete příčetní a sanitní vůz nebude třeba. Tento seriál je jen zmatené pitvoření, neobsahuje žádnou kvalitní a něčím zajímavou zápletku, režie už jen slouží k zastavení herců, co vůbec neodvádějí žádné líbivé herectví, kamera je půjčena z tv zpravodajství, celé to smrdí přestavěným studiem po obdobně pojatých seriálech a scénář je papír s rozmazaným exkrementem. Naprosto úděsné po všech stránkách. 0/10 ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

V rámci vyčkávání, než přítelkyně uspí dítě, snesitelné - zřejmě taková lepší Ordinace, řekl bych. Děj jakžtakž ubíhá, sem tam se stane vtipná scéna a je jenom děsná škoda, že všude musí cpát tu krávu Pagáčovou, protože její hraní je jako moje sraní....................moje hodnocení = 4 z 10. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Další z řady českých rádoby komediálních seriálů, které nejsou ani za mák směšné v takové délce. Kdy někdo dostane koule a takový seriál sestříhá každý díl na běžných 21 minut, aby to bylo směšný a mělo to spád ? Proč mám dlouhé minuty koukat na někoho kdo se kouká na TV, nebo se projíždí autem nebo někam jen jde ? Prostě co nejdelší, ať tam narveme hodně reklamy a lidi se na to vlastně koukat musejí, když nemají zbytí. Všechny takové lituju. ()

Galerie (2 823)

Zajímavosti (3)

  • Když Bob (Pavel Zedníček) pouští chlapcům album „In Rock“ od skupiny Deep Purple, zní skladba „Smoke on The Water“, která však vyšla na albu „Machine Head“ v roce 1972. (Jaryn.z.cech)
  • Město, ve kterém postavy žijí, je středočeský Beroun. (makimarketa)

Reklama

Reklama