Reklama

Reklama

Jedna rodina

(seriál)
Česko, (2022–2024), 78 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Tomáš Jeřábek, Filip Blažek, Berenika Kohoutová, Zuzana Vejvodová, Eva Holubová, Pavel Zedníček, Miroslav Vladyka, Sebastian Pöthe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Tři rodiny, jejichž osudy byly svedeny tak trochu náhodou. Jejich fungování závisí na pevně daném harmonogramu a spolehlivosti všech jejich členů. Vypadne-li jeden, celé společenství se ocitne v troskách. To ale může být zdrojem mnoha vtipných a nečekaných situací, které s sebou nese střídavá péče... Petra (Tereza Kostková) a Karel (Tomáš Jeřábek) Tejkalovi se společně střídavě starají o čtyři děti. Dvě má Petra s Filipem (Filip Blažek), Tomáš zase dvě s Klárou (Zuzana Vejvodová). Ta svého nového partnera, stále hledá, i když na ně má trochu smůlu.  I proto je pro ni možná celé nové uspořádání leckdy obtížné vstřebat. Filip má zase se svou novou manželkou Norikou (Berenika Kohoutová) miminko Mikeše. O které se pomáhá starat jeho tatínek, u kterého s Norikou žijí, Bob (Pavel Zedníček). Všichni s větším či menším úspěchem čelí nástrahám společné střídavé péče, pevným pravidlům i časovým, logistickým nebo finančním obtížím. (TV Nova)

(více)

Recenze (25)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když se sejdou tvůrci, co tvoří jen pro povrchní komerční účely, je z toho neskutečně ohavný výblitek. Být ve střižně, tak to normálně zničím, aby se to nedostalo za dveře. Jenže tvůrci to opravdu poslepují a pošlou to k očím a uším nebohých diváků. Doporučuji u každé  epizody dát si talíř s jídlem. Po snězení pokrmu pak neváhat s rozbitím talíře o hlavu. Vyhráno máte, pokud je ve vašem dosahu váza s vodou, která už zavání, ovšem smradlavá zálivka vás dokonale probere. Asi nejhorší případ je, když se v dálkovém ovladači vybijí baterky. Člověk přece jen zlenivěl, takže z gauče se mu vstávat nechce. Pak je ideálním pomocníkem prak. Sice televizi zlikvidujete, ale stále budete příčetní a sanitní vůz nebude třeba. Tento seriál je jen zmatené pitvoření, neobsahuje žádnou kvalitní a něčím zajímavou zápletku, režie už jen slouží k zastavení herců, co vůbec neodvádějí žádné líbivé herectví, kamera je půjčena z tv zpravodajství, celé to smrdí přestavěným studiem po obdobně pojatých seriálech a scénář je papír s rozmazaným exkrementem. Naprosto úděsné po všech stránkách. 0/10 ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

No, jsem asi rád, že si moje polovička vybrala "za seriál, na kterej se musím koukat taky" zrovna tenhle. Poměrně se na dalo koukat, v rámci oddechové filmařsky nenáročného večera u sklenky vína a půllitru píva. Bohužel těch kýčovitých až wtf momentů začínalo s dalšími epizodami přibývat. Dost možná, kdyby se ze seriálu vypařila honba za lajky ala influencerství v podání postavy Bereniky, mohl bych hodnotit i lépe. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nadějný seriál chňape po svém vlastním ocasu. 1)  Nejvíce mě (zpočátku) zaujaly duchaplné dialogy zcela prosté jakékoli vaty. Jednoznačně čtyřhvězdičkový seriál postihla, bohužel, nemoc, která řádí v seriálovém dění napříč národnostmi a tvůrčími týmy - po několika dílech se neotřelý děj mění ve velmi otřelý, vtipné a duchaplné dialogy (taková vzácnost v seriálech) kamsi mizí a nastupuje stále více bezobsažné vaty. Postavy, zpočátku psychologicky věrohodné a uvěřitelné, se začínají chovat naprosto nesmyslně a bláznivě (aby to bylo vtipný, víme?) a i s dílem a žánrem sympatizující divák, tedy já, se začíná stále více nudit._____ 2)  Nicméně některé postavy a situace se mi do paměti docela zaryly: protivná, nešťastná a dost hloupá osamělá matka, pečovatelka v domově pro seniory Klára (42letá Zuzana Vejvodová) se svéráznou matkou (63letá Eva Holubová), sebestředná Norika (31letá Berenika Kohoutová) poblázněná internetem či zpočátku racionální, vše chápající výrobkyně marmelád Petra (46letá Tereza Kostková), která se postupně odkope jako netolerantní matka._____  3)  Chlapi jsou na tom lépe. Jednoznační sympaťáci jsou Filip (49letý Filip Blažek) se svým otcem Bobem (73letý Pavel Zedníček), Filipův kolega z práce, montér (63letý Miroslav Vladyka) či Martinin přítel Dominik (25letý Adam Mišík)._____ 4)  Pěkní kluci tu taky jsou: 13letý Sebastian Pöthe (Martinin bratr Vašek) či již zmíněný Adam Mišík._____ 5)  Koment píši po zhlédnutí 24 dílů. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

V rámci vyčkávání, než přítelkyně uspí dítě, snesitelné - zřejmě taková lepší Ordinace, řekl bych. Děj jakžtakž ubíhá, sem tam se stane vtipná scéna a je jenom děsná škoda, že všude musí cpát tu krávu Pagáčovou, protože její hraní je jako moje sraní....................moje hodnocení = 4 z 10. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář psán po zhlédnutí necelé druhé série. K tomuhle seriálu jsem přišla náhodou až při jeho druhé řadě (maminku to chytlo, tak jsem si řekla, že zkusím nějaký ten díl taky:D), zprvu se mi nechtělo pouštět do další nekonečné záležitosti. Viděla jsem zatím pár dílů a překvapeně musím říct, že nelituji a možná si postupně doplním i tu první řadu. Je to taková nenáročná oddechovka, člověk se musí oprostit od spousty nepravděpodobností, zjednodušení, někdy nelogičností v chování postav; z mého pohledu to ale nepřekračuje únosné meze. Dokáže to být zábavné, někdy dojemné, s dobrými herci a na tento typ seriálu také jejich dobrými výkony (minimálně u těch hlavnějších postav - třeba takový učitel tancování je trošku "napřeshubu" jen jak se objeví v záběru). Na odreagování vlastně ideální. Uvidíme, zda si to s dalšími díly seriál nepokazí. Doufám, že ne. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Po prvních dílech, na které jsem se nechal zlákat sympatickým obsazením jsem si říkal, že jednou týdně to zvládnu, sem tam jsem se zasmál, je to ze života, co by ne. Ale od toho 10ho dílu to docela kleslo. Postavy v čele s tou od p. Vejvodové se začaly chovat dost nelogicky a až za hranou snesitelnosti. Ztratilo to přirozenost, přiblížilo divadelnímu vystoupení, a to nedávám... Vývoj postav nedává smysl, vše jak na houpačce. Na B. Kohoutovou se prima dívá, mám rád scény s p. Kostkovou a T. Jeřábkem. Jinak je to celé asi prostě další srajda. Ale p. Zedníček super. ()

Rada odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina, kterou nezachrání ani výkony známých herců, těmi známými herci nemám na mysli Mišíka s vytrhaným obočím, na kterého se nedá dívat ani několik sekund. Škoda, v poslední době se komerční televize soustředili na kvantitu nikoli na kvalitu. ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá tragédie s ještě trapnější znělkou. Nezapomeňte pro konzumenty s lobotomií napsat ještě minimálně další čtyři řady. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pochopení do konce druhé série, postavy mi byly sympatické, děj měl i hlavu a patu..Bohužel asi právě kvůli oblíbenosti se tvůrci rozhodli tam nacpat další herce, ale ne jen tak ledajaký.. mladé superhvězdy z ulice... Hned první díl jen samé otazníky kdo je kdo... Nevím... Měním hodnocení z 3 na 2 hvězdy.. fakt trapas... ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Další z řady českých rádoby komediálních seriálů, které nejsou ani za mák směšné v takové délce. Kdy někdo dostane koule a takový seriál sestříhá každý díl na běžných 21 minut, aby to bylo směšný a mělo to spád ? Proč mám dlouhé minuty koukat na někoho kdo se kouká na TV, nebo se projíždí autem nebo někam jen jde ? Prostě co nejdelší, ať tam narveme hodně reklamy a lidi se na to vlastně koukat musejí, když nemají zbytí. Všechny takové lituju. ()

LordArthas 

všechny recenze uživatele

Po vcelku fajne vyhlížející první sérii a ještě lepší druhé, tu máme pořádný sešup v kvalitě u třetí série, bohužel je to patrné i na počtu dílů, kdy došlo hlavně ke kvantitě oproti kvalitě. Postavy se najednou začínají chovat nelogicky, dialogy a jednání jsou tlaceny na to aby se mohla určitá věc stát apod. tím pádem člověk trpí v každém díle a jen se modlí aby zrovna tenhle nebyl tak moc cringe. Zlepšení se zatím nerýsuje, spíše naopak. Ne nadarmo se říká, že v nejlepším by se mělo končit. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Sympaticky obsazený seriál a v několika úvodních dílech i docela příjemně působící oddychovka, postupně zapadá do šablony většiny primáckých a nováckých seriálů, projevujících se stupidně nastavovaným příběhem, hloupě se vyvíjenými postavami a nezáživnými dialogy. Herecky dobře seskládané a vesměs i dobře zahrané, ale to nestačí. Jedna rodina není úplný průšvih, ale palec nahoru ode mne nedostane. 40 %. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Co se týče tohoto seriálu, sem byl překvapen, sice má podprůměrné hodnocení, ale je podhodnocený zaslouží si víc, původní komedie o jedné rodině se změnila v komedy drama,  původně sem si myslel že seriál už slábne, ale teď posledních deset epizod to zase rozjelo, a je to opravdu zajímavé, je to takový rodinný seriál o vztazích a životě, původně měl seriál mít jen 8 epizod, ale nakonec to nepřestali natáčet a scénař psali dál, a to nejspíš kvůli sledovanosti, tak jen změnili trochu úvodní znělku intra, z představení rodiny na píseň, samotné epizody už ani nehodnotím, a hodnotím to jako celek, protože seriál šel dál, tak bylo docela těžké a nebyla nálada každou epizodu zvlášť hodnotit, každá epizoda jinak zatím byla od 3 do 5 hvězd,   v každé epizodě je i něco pro zasmátí, příběh je dobrý, postavy sou docela simpatické, hudba je docela dobrá, u posledního dílu byly upoutávky na další epizodu, ale tady o další epizodě není zmínka, tak nevím, možná že jen pauza ()

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady českých konverzačních seriálů "ze života". Na nic jiného ale v ČR stejně nejsou peníze, nezbývá, než čekat na Bod Obnovy. ()

Frontier 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že první série mi přišla docela fajn a sledoval jsem. Oddychovka, nic náročnýho, člověk se občas i zasmál a celý to působilo tak nějak věrohodně. Dokonce i Mišíka se mi dařilo vstřebávat, i ten jeho ukňouranej hlas. Druhá série už začala trošku kulhat, ale pořád jsem byl ochotnej tomu ten čas věnovat.  S příchodem třetí série a kupou nových postav s ujetými jmény, jako Medard, jsem po třech dílech přestal mít s tímto seriálem trpělivost. Chantal fakt poslouchat nechci a Matějovský je pro mě nesympatický arogant. Kdybych měl hodnotit jen tu třetí sérii, s klidem bych fláknul dvě hvězdy. Zohledním ale dvě předešlý série a udělím hodně odřený hvězdy tři. EDIT: bizarnost třetí série nabývá obludných rozměrů a nejde nereagovat ** ()

Reklama

Reklama