Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Takeshi's Castle
všechny plakáty
Soutěžní / Komedie / Rodinný / Akční
Japonsko / Velká Británie, 2002, 30 min

Obsahy(1)

Tato bláznivá japonská televizní zábavná show je o tom, jak se pokaždé jiný dav Japonců snaží dobýt Takešiho hrad. Cesta k úspěchu je velice dlouhá a všechny zúčastněné čeká mnoho a mnoho překážek, které se občas, po pár dílech mění. Závěr ale vždy zůstává stejný: přímý boj s Takešim a jeho bojovníky. (ČSFD)

Recenze (72)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pokračování super záležitosti, při kterém jsem se opět trhal smíchy a trochu nechápal, kdo na něco tak síleného a přitom vtipného mohl přijít. Doufám, že to přijde do ČR. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné i šílené jako originál, od kterého se to ani nijak podstatně neliší. Překážky se čas od času obměňují, ale konec zůstal stejný. V tomto pokračování jsem si oblíbil proskakování dveří. Jen mě nenechává v údivu, že se tam nikdo ještě nezabil, ale takováhle show by asi v ČR úspěch neměla. Šílenost nadruhou. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ha ha, vzpomínka na tehdejší TV3. Takeshi byl mazec. Jen si vzpomenu na tu hromadu lidí s vodními pistolkami a papírovími terčíky a musím se smát. :) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

I tohle pokračování nemá chybu, i když tolik dílů už jsem z něj neviděl. Hodně dlouho trvalo, než mi docvaklo, že japonský režisér Kitano by mohl mít se jménem hradu něco společného a tento objev na mě zapůsobil jako zjevení. No představte si, že by třeba Vláčil moderoval "Šest ran do klobouku"... ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Zajímavá byla disciplína (myslím, že jedna z finálních), kde soutěžící probíhali stěnami, na kterých bylo namalováno pět dveřních zárubní, ale jen jedna se dala projít bez úhony... Jako příklad to svědčí za všechno. 9 z 10 škodolibců doporučuje! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chápu, že japka jsou zapřísáhlí degeneráti s kladným poměrem ku sebeztrapnění. Asi následek těch nukleárních bonbonků. Ovšem nevidím důvod, proč bych (nezhulen) měl sledovat černovlasý bezkozky, an padají na ohelmatělou hlavu. Dejme tomu, že jednou se to dá vidět jako nakoukání do japonské kultůry na obědnávku slavnoj televizního průmyslu. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Naprosta silenost a naprosta dokonalost... na neemckem kanale DSF jsem po dlouhe mesice den co den sledoval tuto blaznivou podivanou a pokazdy sjem brecel smichy - vrele doporucuji, zarucene rozesmeje kazdeho. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Japonská soutěžní hra? Ne zde nebudete klikat na čudlík protože jste rozeznali z rozmazaného obrazu tvář nějaké té serebrity či poznali k čemu slouží onen podivně tvarovaný předmět, který vám přisela hosteska na stoleček... Japonci jsou Japonci a tak jako je u nich všechno jiné, je jiná i tato soutěž. Původní ,,originál'' jsem neviděl, ale i toto bylo dost ulítlé. Jako výcvik pro piloty kamikaze ideální záležitost! * * * * ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Soutěž je zábavná a originální. V každém díle soutěžící prochází osmi disciplínami a po úspěšném absolvování následuje finále. Některé disciplíny se díl od dílu střídají a upgradují a proto je každý díl složený zpoloviny jinak a soutěž diváka neomrzí. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Už vím, proč mají asijští ostrovní degeneráti v repertoáru seppuku, harakiri, yakuzu, Yošíka a penisy velikosti křemíkového čipu, ale proč to tedy, kurvadrát, častěji nepoužívají??? A já se ptám, je to od nich nějaká Východní škodolibost, při které se jim povinně křiví očka za hrdelního smíchropotu? Nebýt mé milované Yamahy, ani bych nezaregistroval, pokud by je smetla nukleární tsunami. Tuhle se mi na ulici vzdával jeden týpek v uniformě z druhý války, fakt divní brouci :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa Japončíci, tunajší užívatelia ani PSY nehnevajú, ale toto je neskutočná kravina, ktorú som vzhliadol náhodou so svojim šéfom a jeho nadšenými dcérami u mňa v bývalej robote a nasilu som pritakával, aké je to super, aby ma nevyhodil. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celé je to dost kýčovité a ujeté. Ale Japonce to zřejmě baví. Některé hry jsou hodně stupidní. Ale o to jsou třeba vtipnější. Hodně drsné jsou třeba valící se kameny nebo to klouzající prkno. Závěrečný souboj se Smaragdovou gardou se téměř nedá vyhrát. :D ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Dal by som aj plné hodnotenie, pretože sa jedná o presne tú istú záležitosť, ako originálny Takešiho Hrad, dokonca sa mi zdá, že ide o rovnaké staré diely. Jediným rozdielom je tu prítomný britský komentár. A práve ten je u mňa dôvodom na odobranie hviezdičky, pretože mi príde maximálne zbytočný (komentátor opisuje iba to, čo sám divák vidí na obrazovke. Nemá žiadne info navyše a keď je disciplína, ku ktorej treba vedieť Japončinu, kde by sa vysvetlenie hodilo, jednoducho povie, že netuší, o čo tam ide) a po krátkom čase neskutočne otravný a opakujúci frázy, ktoré mi už trhajú uši. A nepreháňam. Prvý krát v živote som ľutoval, že viem po anglicky! Veľa ľudí so mnou ale asi súhlasiť nebude, pretože komentátorom je obľúbený Craig Charles, známy z Červeného trpaslíka. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou totalni uletaci a casto me z tech jejich televiznich shows hlava nebere. Zakladem japonske reality-show je, jak uz tady nekdo napsal, radne potrapit hrace a v tom jsou japonci nejlepsi. Neberou si servitky takze neni nouze o krkolemne pady, dopady na hlavu a dalsi silenosti obcas me to nutilo zapremyslet z vceho jsou nektere dekorace vyrobeny. Kazdopadne Takeshis Castle patri k tem nejzabavnejsim. PS: pokud by mel nekdo zajem doporucuju se podivat na Silent Library (najdete na Youtube) tam nejde o nic jineho nez radne potrapit hrace a pak co je soldni ulet je Human Tetris (neleznete rovnez na Youtube) ()

Reklama

Reklama