Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Akcia neprehľadná a neurotická, paródie na filmy trapné, dej prakticky žiaden. Keby niekto v kine poprehadzoval celuloidové kotúče, vôbec si toho nevšimnete. Pokiaľ tento film zaznamená komerčný úspech, bude to znamenať začiatok konca dobrej americkej filmovej zábavy - k natočeniu niečomu takému totiž netreba nič viac, než veľký rozpočet. Som rád, že zomriem so súčasnou generáciou a nebudem svedkom doby, kedy sa touto rovnicou bude riadiť 90% hollywoodskej produkcie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rudou mašlí se stříbrným lemem ovázaná krabice z mahagonového dřeva, na ní z ryzího zlata ukuté obrovské logo MTV posázené blyštivými diamanty a uvnitř ranní stolice mistra McG nastříkaná sprejem na růžovo.. Z vlastní zkušenosti vím, že u pokračování příběhů Liščí trojky se dá báječně žehlit. Já byl dokonce tak zažraný, že když zazvonil telefon, přiložil jsem si k uchu žehličku místo sluchátka a pak jsem si spálil i to druhé při pokusu přivolat záchranku. Pokud budete žehlit i vy, nezapomeňte zase trošku přejet i ksicht růžovému snu plastických chirurgů Demi Moore (bez napařování - zničil by se make-up!) a hlavně, až budete schovávat prkno, nestrčte omylem do skříně nebohou Lucy Liu.. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Jestliže první díl byl akčně parodizující odpověď na Matrix, pak Na plný pecky je hotový Reloaded. Přeplácanost je nová hollywoodská zbraň. Něco jako: Už nás nic nenapadá, tak dejme na staré osvědčené triky a naplácejme toho tam co nejvíc. První polovina tvůrcům prošla. Opět jsem se bavil spoustou známých tváří na plátně, opět hodně povedené parodie, ale v druhé polovině už jsem to nesežral. Dobře, je to bláznivina, ale i ta má své meze. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, které rozhodně nepotřebuji vidět znovu. Ale když už jsem se kdysi koukala na jedničku a v televizi běžela dvojka, zapla jsem to. Doslova jsem musela přetrpět herecké obsazení, tedy Cameron Diaz, která mi opět potvrdila, že je neskutečné trapná a škaredá. Film je to dle mého horší než jednička, což už většinou ve filmovém světě bývá. Místy mi to připadalo až moc přitažené za vlasy, vtipné to taky bůhvíjak nebylo. Možná kdyby to nebyly agentky, ale agenti, byl by film snesitelnější. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tákže zmizel příběh, kterej v jedničce byl tupej jak ostří mýho nože, ale furt tam byl; místo toho přišel Bernie Mac a padlej Anděl, teda Demi Moore, která zabila svýho exmanžela Bruce Willise (což mi přišlo i vtipný, jako jedna z mála věcí). Zmizelo volnější oblečení, přibylo upnutějšího latexu, začalo se ještě víc kroutit zadkem a lítat ve vzduchu, a tak vznikla vlastně fantasmagorická sračka videoklipovýho ražení. Kouká se na to hezky. Ale jaksi to nestačí, obzvlášť, když se na spousty věcí kouká ještě hezčejš. [TV, DVD] ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Bruce Willis hraje postavu jménem William Rose Bailey. Jedná se o referenci na frontmana skupiny Guns N' Roses Axla Rose, jehož jméno bylo do 17 let William Bruce Bailey. (griph)
  • Když andílci tancují v klubu, můžete v pozadí zahlédnout jednu ze členek Pussycat Dolls, Carmit Bachar. (viperblade)
  • Sirotčinec, kam jdou andílci v převlecích za jeptišky, je ve skutečnosti Playboy Mansion. (The.r.y)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama