Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Neviem, či vôbec existuje film, nakrútený podľa úspešného seriálu, ktorý by bol lepší, ako pôvodný seriál. Ani Addamsovci nie sú výnimkou. Legendárny čiernobiely seriál som sledoval najprv na ORF a neskôr som si to zopakoval s vydareným slovenským dabingom. Film som videl až teraz. Sem-tam som sa pousmial, sem-tam ma potešilo navodenie atmosféry podobnej originálu, ale celkovo to bol neopakovateľný zážitok. Teda v tom zmysle, že netúžim po opakovaní. Viem, že seriál je oproti filmu v neporovnateľnej výhode, pretože som ho videl pred množstvom rokov, ktoré zmenili spomienky na nostalgiu. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Z jedné strany se jedná o strašnou ptákovinu, z druhé strany, kdo se přizpůsobí, najde tam pár výborných fórů. "Jsi si jistá, že ta limonáda je z pravých přírodních citrónů, já jím zásadně jen přírodní stravu. Udělám vám obchod. Koupím si kelímek citrónové limonády když vy si koupíte právě dívčí skautské sušenky. A jsi si jistá, že jsou z pravých dívčích skautek? " 3-4*, 4.5.2014, pc ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čiernobiely seriál bol v slovenskom dabingu naozaj kultovou záležitosťou. Film mal obrovské šťastie na tvorcov, ktorí všetkému vdýchli neskutočne skvelo padnúci štýl a atmosféru. Ruka v ruke s tým ide výborný výber hercov. Christina Ricci, Anjelica Huston a predovšetkým Christopher Lloyd. Aby toho nebolo málo, tak na komédiu dostanete fajn zápletku. Štýlová rodinná zábava, ktorá má neobmedzenú dobu trvanlivosti. Komiksové stripy pretavené v jeden z TOP 5 komiksových filmov a zároveň aj člen komediálnej TOP 5. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že jediné shlédnutí tohoto filmu na mě mělo velmi drtivý dopad. Vlasy dlouhé po zadek obarvené na černo jsem si sice nechala narůst až deset let poté, nicméně nutkání ustřihávat růžím ve váze květy mě zachvátilo hned a navždy. Christina Ricci možná už nikdy nebude lepší, zvláště mám ten pocit od té doby, co se objevuje ve filmech blonďatá, ale teprve takhle má školní (Šejkspír) besídka koule! ♥♥♥ -"Nešťastná, drahoušku?" -"Naprosto." ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Během natáčení zkrachovalo původní studio Orion, peníze na dokončení filmu poskytl Paramount. "Byl jsem tehdy hromádka nervů. Omdléval jsem a zvracel," vzpomíná režisér Barry Sonnenfeld. (Jennifer.S)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama