Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

honajz 

všechny recenze uživatele

Vycvičení už jsou, nezbývá, než je poslat do ulic. Svérázní rekruti tentokrát budou pomáhat Lassardovu mladšímu bratrovi vyčistit 16. okrsek. Druhý díl už není tak svěžím objevem jako první Policejní akademie, ale stále docela slušně odsýpá (ostatně má jen 83 minut) a vyloudí úsměv na tváři. V 16. okrsku roste zločinnost neúměrným tempem. A tak Lassard, mladší bratr šéfa policejní akademie, dostává 30denní ultimátum, aby ulice vyčistil. K ruce dostává šest nováčků z akademie. Jenže ještě je tu intrikující Mauser, který by sám chtěl být kapitánem. Naše šestice bude muset tedy bojovat na dvou frontách. A Mahoney se převléknout za pouličního grázlíka aby se infiltroval do gangu. DVD je to samé, jaké vyšlo už před několika lety, jen se oprášil prach ze skladů. Tudíž statické menu, u filmu má obraz viditelné zrno, občas je přepálený, zvuk je mono. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tento diel som videl až ako posledný a treba povedať že je z celej série asi najlepší. Proste súvislý sled gagov a vtipov pospojovaných nejakým tým jednoduchým príbehom. Policajná eskadra magorov tu má za úlohu zlikvidivať gang pankáčov terorizujúcich mesto. A oni sa fakt snažia, v zápale vyšetrovania vystrieľajú obchod v ktorom žiadny zločinec nie je, vyvolajú v Modrej Ustrici bitku teplošov a usporiadajú karneval. Vodcom pankáčov je ultimátny, nezabudnuteľný, škriekajúci magor Zed čo vyzerá ako by mal nonstop epileptické záchvaty. Cholerického kapitána Harrisa nahradil ambiciózny zmrd Mauser čo miesto deodorantu používa žieravinu a jeho poskok Proctor ktorý sa potom v sérii udržal až do šiesteho dielu. Medzi policajnými posilami zaujme humusák Stulman ktorý žerie čokoládové tyčinky plné mravcov nájdené na ulici a jeho ponožky platia za bakteriologickú zbraň. Inak sa vrátila väčšina bláznov z prvého dielu a robia presne to čo by človek čakal. To je dobre. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

* Policejní akademie sice baví zejména jednodušším humorem, ale přesto velmi dobře funguje. Příběh se nezvrhává do dementností, ba právě naopak funguje jako primární jednotka, která je humorem jen a pouze obalena. Celá policejní jednotka je sledována s nadhledem a její vtípky většinou vychází s přesně daných proporcí, tedy z přesně daných vlastností, které policisté mají. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie "Police Academy" je ešte stále dobrou komédiou. Došlo k zmene režiséra, ale všetko ostatné ostáva rovnaké ako pri jedničke. Ten istý spôsob humoru. Pridaných je pár nových postavičiek, ale zachované je i gros tých, ktoré už divák pozná. Jednoduchý scenár, plný viac či menej podarených gagov, zaručí jednoduchú zábavu. *** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • G. W. Bailey (kapitán Harris z prvního dílu) se objeví na svatbě jako jeden z hostů, i když ho uvidíme jen zezadu. Je to host, kterého fotí fotograf. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama