Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka už do velké míry opakuje vtipy z jedničky a už to tak nefunguje, ale body navíc si zaslouží určitě za zručně natočenou přepadovku na konci spolu s pekelnou naháněčkou na člunech a motorových skútrech která je první slušně natočenou akční scénou v rámci série s typickou ukázkou kvalitních dobových kaskadérských kousků. Takže pořád ještě na úrovni. Nejvíc mě opět bavil Winslow a jeho nezapomenutelné zvukové kreace. Zatím co Zed mě bavil víc jako zábavný záporák než kadet. Každopádně pořád ještě lepší průměr.60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

Reklama

videofil 

všechny recenze uživatele

Ze všech prvních čtyřech dílů, které jsem měl možnost vidět, se mi právě tento líbí ze všeho nejvíc. Hlavně ta závěrečná, několikaminutová honička na vodních skútrech. Dobré jsou také gagy, které jsou mezi Zedem a Sweetchuckem. Chtěl bych opravit jednoho uživatele, který napsal, že je to poslední díl se Stevem Guttenbergem. Není to pravda, zahrál si totiž ještě ve čtyřce. V malých rolích se zde objevili dvě budoucí seriálové hvězdy - David James Elliott (známý jako Harmon Rabb z JAGU) a herečka Shawn Weatherly (hrála v první sérii Pobřežní hlídky ). Co se týče dabingu, kvalita je stejná. I když v tomto díle nedabuje Guttenberga Pavel Trávníček, ale Gustav Bubník. Je to sice dobrý dabér, ale na Toma Cruise, Charlieho Sheena nebo Stephena Shellena se hodí víc. Ke Guttenbergovi moc nepasoval. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Do třetice Policejní akademie a do třetice stejná šablona - nábor bláznivých nováčků, ještě bláznivější výcvik, úspěšně zakončená akce, která z nich udělá ty pravé policisty a samozřejmě nesmí chybět několik zlých policistů, kteří jim házejí klacky pod nohy. Skvělé gagy jsou střídány slabšími, celkově se však stále jedná o výbornou zábavu, která ale za kvalitou prvního dílu pokulhává. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz je lehce slabsi, vicemene variace na dil prvni, navic se tu recyklujou napady z obou dvou predchozich dilu, takze vicemene vse uz bylo predtim videno, i kdyz v drobnejch obmenach. Vycvik je tentokrat lehce odflaklej, sem tam je nejaky to hluchy misto, ale jelikoz tu je furt kompletni sestava sympataku, ktera utahne i ty slabsi momenty, porad to dava super komedii. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (21)

  • Aj keď sa film odohráva v USA, keď sa Lassard (George Gaynes) pozerá ďalekohľadom na regatu, v pozadí je možné vidieť CN Tower v Toronte. (beso74)
  • Hra, kterou postavy hrají v dispečinku, je "Paperboy" na počítači Commodore 64. (Stejšn)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)

Reklama

Reklama