Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi prišla minimálne o triedu lepšia. Dvojka už bola dejovo akosi príliš prekombinovaná a veľa fórov mi prišlo skôr trápnych, ako vtipných. Ak však prestanem porovnávať s prvotinou, toy story 2 je v porovnaní s inými animákmi stále veľmi vydarený, najmä animácia je na tú dobu proste perfektná. Takže tie 4* si to predsa len zaslúži. Jo a Joan Cusack, čoby hlas kovbojky mi teda poriadne pílila uši..... ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hračkové série nejen, že nekazí pověst geniálnímu originálu, ale cituje ho, vzpomíná na něj a jeho myšlenku převádí do nových zákrut a velkolepějších záměrů. Místo do pizzerie a k sousedům se tentokrát podíváme o pořádný kus dál, dočkáme se jednoho upřímného slzopudného momentu a možná přijde i Zurg. Z Pixaru prší nápady a čím jsem starší, tím víc kroutím hlavou nad tím, jak do sebe může všechno zapadnout takhle dokonale. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slabší jak jednička. Příběh nestojí za moc, story kolem Zlatokopa, Jessie a Woodyho minulosti mě moc nezaujala. Některé vtipy a hlášky stojí za to, prasátko a T-Rex se snaží co můžou, ale už to není tak chytlavý jak v jedničce. Ubral bych na akčnosti, které je až moc, a přidal bych na humornosti. Nejslabší díl Toy Story. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $245,852,179Tržby Celosvetovo $485,015,179Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,380,223 //počet predaných kusov 643,320Tržby za predaj DVD v USA $42,243,790 //počet predaných kusov 2,250,826║ Po niekoľkých vychutnaných pozretiach a za každým bol odsledovaní príbeh spapkaní s plným zaujatím, musím uznať kvality tejto rozprávky tým, že je jedna z mojich absolútne najobľúbenejších a spoločne zo Železným Obrom sú na čele obľúbenosti. ___Pixar je CGI dominant - GIGANT!!!___ Pokračovanie čo dokonca predčí príbehovo o niečo málo svojho predchodcu, je to akčnejšie, humornejšie a graficky úchvatné a to dokonca platí aj v roku 2010. A potešia aj odozvy na známe filmy počnúc Star Wars, Star Trek či Jurský park. /videl v kine 3D verziu: 100%/ ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu je několik narážek na jiný film společnosti Pixar a to Život brouka. Když hračky procházejí křovím, lze na větvi vidět housenku Heimlicha (tato scéna je pak dovedena ad absurdum ve "vystřižených" scénách). V Andyho pokoji navíc visí i kalendář Život brouka, v Alově dílně pak vidíme hračky s tématem filmu. (novoten)
  • Dva měsíce po začátku natáčení se chybou smazala veškerá práce, kterou za tu dobu studio na filmu udělalo. Naštěstí jedna zaměstnankyně pracovala z domova a měla tedy dostupnou kopii. (Harroc)

Reklama

Reklama