Reklama

Reklama

Pavoučí teror

Trailer

Obsahy(1)

Řidič nákladního auta veze chemikálie a jeden sud mu spadne do jezera. Nedaleko odtud je pavoučí farma, kam týden po havárii přijíždí chlapec Mike. Joshua, který farmu vede, krmí své pavouky cvrčky nachytanými u jezera. Pavouci po nich nejen více rostou, ale jsou stále agresivnější. Když Mike odjede, jeden z pavouků, který utekl, kousne Joshuu. Ten ve snaze se ho zbavit rozbije všechna okolní terária a pavouci utečou... Mikeova matka Sam Parkerová pracuje jako šerif a spolu s kolegou Peterem vytahují z jezera sud. Když Mike zjistí, že je voda kontaminovaná, chce informovat Joshuu, ale matka mu zakáže k němu jezdit. Do městečka se po deseti letech vrací Chris McCormick a zjišťuje, že město je na dně a velká společnost má zájem o koupi všech pozemků kolem města a obnovu dolů jeho otce. Starosta Wade prosazuje zájmy této společnosti a Chris na veřejné schůzi prohlásí, že věří otci, který před smrtí ve svých dolech údajně našel zlatou žílu, a důl odmítne prodat... Mike se mezitím dostane na Joshuovu farmu, která je celá obalená pavučinami, a stopy pavouků vedou do starých dolů. Tam najde kus obrovské pavoučí nohy. Cestou domů si stopne Chrise a řekne mu o Joshuových pavoucích i o tom, že se ukryli v šachtách. Tam už ale zatím začali Chrisovi muži obnovovat práce... Jednoho z pracovníků dolu napadne a sežere obří pavouk. Starosta telefonuje se zástupci společnosti a vychází najevo, že společnost chce v dolech skladovat toxický odpad. Navíc v noci zmizí několik chovných pštrosů, stejně jako v okolí záhadně mizí psi a kočky... Samina dcera Asley má rande s Bretem, ale ten začne být dotěrný, a tak ho Asley vyhodí z auta a odjede. Na Breta a jeho kamarády pak zaútočí obří pavouci. Bret jako jediný přežije a vjede na motorce do štoly, kde se za ním sesype vchod... Chrisově tetě Gladys mezitím zmizí ve sklepě pes a teta najde obrovskou díru ve zdi, která vede do štol. Jde se tam podívat, ale to ještě netuší, že tam číhají zmutovaní a velmi nebezpeční pavouci... (TV Prima)

(více)

Recenze (266)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nepokryte som sa bavil. Skoro presná kombinácia žánrov, ktorá ale viac ako hororom je čiernou paródiou. Skákajúci digitálni pavúci ("sakra koľko máte životov"), ktorí sú skôr na srandu ako na strach, trhlí obyvatelia mestečka a momenty, ktoré asi tak skoro nezabudnem... ()

cab 

všechny recenze uživatele

Prvotridni beckovy vytvor v parodickem horror-comedy stylu s roztomile znejicimi osminohyma potvurkama. Ve vedlejsi roli mladounka (Scarlett Johansson). 60% ()

pavlikv 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chete, mě se to prostě líbilo. Hororové komedie mám velmi rád a u téhle jsem se dobře bavil. Řekněte když pavouci skřehotají velmi zvlášním zbůsobem a občas dokonce zařvou jak lev prostě musim dat ****. Nejlepší scéna :souboj mezi pavoukem a a kocourem za sádrokartonovou zdí. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Celkom fungujúca spomienka na zašlú slávu béčiek typu Gremlins alebo Critters. Neviem sa však zbaviť pocitu, že to mohla byť väčšia show. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Upoutávka na přebalu DVD slibuje skvělou a napínavou zábavu. Není to pravda. Po 10 minutách sledování vám je zcela jasný scénář filmu a veškeré napětí se zredukuje na občasné leknutí, když odněkud vyskočí pavouk. Hloupé dialogy, nevěrohodné triky, i arachnofobici se zasmějou. Jednu ze dvou hvězdiček dávám za povedené detaily anatomie pavouků. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pavouky už dlouho nechovám, ale co musím pochválit, že se tvůrcům fakt povedli. Jinak jde o praštěnou komedii s pitomým dějem... Co víc řešit.... Snad jen kouzelná dvojice K. Wuhrer a S. Johansson dodává filmu mnoho příjemných chvilek. ()

venom14 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na večer,u kterého jsem si parádně odpočinul.Tihle trikově vytvoření pavouci by měli jít příkladem všem pavoučím filmům! ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Mě teda udivilo jak ti pavouci vydávali ten lidský skřek. Zkrátka nevinná horrorová komedie s nadrovou sugescí... My o tom víme svý...... Jsou to tajné vládné programy vlády.... Ne- tak dobře jsou to pavouci z Marsu, už jste spokojenej..... ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to možná funguje celkem dobře, ale jako cokoliv jiného, v žádném případě. Je to takovej ostrej gulášek, který někdo moc přemíchal a překombinoval. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Sranda velká... pripomenulo mi to detstvo, ked som na velke tarantulu ako dom pozeral v nemom úžase. Dnes už iba komedio-parodia neuveritelne rychlo beziacich a skákajúcich pavúčikov :) ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi bejvávalo tak 13 roků,tak jsem podobné filmy miloval. Ovšem když se na to mrknu očima třicátníka... málem jsem dostal záchvat zoufalství a zmaru. Otázkou zůstává proč se točili takové filmy!? Pro to aby pobavili? mě teda určitě ne! Blbost s áčkovou herečkou Scarlett za 2%! ()

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zábavná kravinka, s pěknými chlypatými potvůrkami, u které jsem se nenudil ani minutku a několikrát jsem se s chutí zasmál. Jenom víc takových filmů, které si na nic nehrají a staví pouze na zábavnosti. ()

FunThomas 

všechny recenze uživatele

Velice zábavné. Nejlepší byla asi bitva o obchodní dům, kdy se armády lidí spojily a vyzbrojily křovinořezy, pilami, sekertami, sekačkami a jinými zahradními nástroji a pustily se do války s pavouky... Film berte s nadhledem...:) ()

Reklama

Reklama