Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dostal na první shlídnutí. Přiznám se, že mi během prvního sledování nějakou dobu trvalo, než mi docvaklo, kam to směřuje a na konci jsem jen nedočkavě čekal, jak to nakonec dopadne:). Je to trochu netypický příklad romantické komedie, ale proč ne. Jak Piper Perabo, tak Leně Heady to spolu zatraceně sluší, jen je trochu škoda, že spolu na obrazovce společně nestrávily víc času, ta chemie z nich hlavně v druhé půlce filmu tryská proudem... A opomenout se nedá ani svérázný humor rodičů Rachel:). EDIT 18.8.2017 Po dalším zhlédnutí... jo, přidávám na plný počet, napoprvé jsem si nevšim několika zatraceně důležitých pohledů a výborných hlášek:). ()

Reklama

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Pohodová britská komedie, dokazující, že když je láska pravá, na pohlaví a jiných podružnostech nezáleží. Moc pěkný film, plný vtipných slovních přestřelek, který vám sice bude připomínat jiné romantické filmy, ale přinejmenším posledních 20 minut je dost nestandardních a některá žánrová klišé jsou tu moc hezky porušena (velké přiznání spícímu člověku)... Jen mě mrzí, že nedotáhli do konce vedlejší dějovou linku o věčně nezadané kamarádce hlavní hrdinky. ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy film, s mojim oblubenym anglickym obsadenim, prijemnym soundtrackom, nezvycajnou (sice dnes uz az tak nie velmi nezvycajnou) tematikou, resp laskou, s inteligentnymi dialogmi, krasnymi kytickami a kvietkami, a s (na skodu celkoveho filmuu) s niektorymi americkymi scenami...Inak 75 per. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama