Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

otík 

všechny recenze uživatele

Takový malý snímek pro ty, kteří patří do menšiny a vyznávají lásku stejného pohlaví. Ačkoliv se to pro mnohé může zdát nepřijatelné, v tomto filmu je velmi lidsky ukázána situace, kdy si láska hledá cestičky, o kterých jsme neměli ani zdání a navíc je to vylíčeno s velkým nadhledem, citem a humorem. Skláním se před autory, jak kvalitně zpracovali hodně těžkou a ošemetnou látku. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika mezi stejným pohlavím. Na začátku náladová hudba spolu s krásnou nevěstou a vyšňořeným ženichem a konec pro něj hořký ovšem pro nevěstu a květinářku sladký, až jsem se málem utopila v karamelu. Herecké výkony nic moc - krom mé oblíbené herečky Piper Parabo, která takto už podruhé ukázala, že za peníze se nebojí zahrát lásku se ženou :-D. ()

Reklama

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil... Nevím, jestli to byla komedie nebo drámo (ano, vím, že oboje), což by ani tak nevadilo, ale výsledkem byl opravdu happyend, kdy jsou všichni šťastní a primární vztah šťastně rozbitý? Aby to působilo realisticky, přišlo mi to moc strojené; aby to působilo romanticky, je to moc bez srdce. Určitě existují nudnější filmy, třebas přímo i horší, ale ještě víc existuje lepších i příjemnějších. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Každý romantický film většinou končí nádhernou svatbou. Tento svatbou začíná, což je zvláštní a netypické. To nebude jen tak, tady se určitě stane něco nečekaného. A stalo. Lesbická témata nebyla nijak častá a nikdy nebyla výsadou romantických filmů. Doba už uzrála na to, aby se to změnilo. Snímek si drží svůj standart veselého vyprávění, kde není daleko ani ke skvělým vtípkům. Herecké výkony hlavních představitelek jsou až k neuvěření uvěřitelné. Vyprávění nikam nevybočuje a stále se drží společenského problému, který je reálný a který může kohokoliv postihnout. Reakce na danou věc jsou klidné, což skoro budí úsměv, ale řešení přirozené. Snímek je tedy neurážející, klidný a odpočinkový. Nehraje si na veledílo a nese sebou tak trochu i poselství. A možná to byl i záměr. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama