Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Diskuze

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Lepší, než ta hrůza od Spielberga. Hlavní hrdina je sympaťák a aspoň ufoni nechcípnou sami od sebe. Navíc hláška: ,,Jo chci sex." to pozvedla.

na příspěvěk reagoval DannyBurino

Jokerman1

Jokerman1 (hodnocení, recenze)

tento film museli mat natoceny za 2 dni... 1. den tocili sceny, 2. den vytvorili efekty cez nejaky freeware program.... 

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

LIDI DÁVEJTE ODPADY AŤ TU KOKOT*NU DOSTANEM NA 1. NEJHORŠÍ FILM V ŽEBŘÍČKU !!!

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

nejhorsi americky propadak pri kterem byste si v tom filmu zahraly radsi samy

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Upřímně by mě zajímalo, co tady bylo jinak, než ve Válce světů? Ano, grafické efekty levné, nebyl tu Cruise a taťka se nestaral furt o dcerku, jinak mi to ale přišlo úplně stejný jako Válka světů. A  ztoho lze vyvodit dvě věci: Buďto jsou oba filmy tak neskutečně debilní (Válka světů je u mě prozatím snad nejhorší Stevenův film, co jsem dosud viděl) nebo je Invaze světů tak dobrá, že dokáže bez problému Válce světů konkurovat (což není takový problém, protože   Válka světů je u mě prozatím snad nejhorší Stevenův film, co jsem dosud viděl - ale to už jsem asi někde psal...).
Já v těch filmech prostě moc rozdílů neviděl, oba mi přišly stejně pitomé a když jsem dal Špilbovi 1,5* za jeho skvost, bylo by vrcholně pokrytecké shazovat úplně na chlup stejnou verzi filmu jen díky mnohem nižšímu rozpočtu., takže taky 1,5*.

mat12sek

mat12sek (hodnocení, recenze)

Musel jsem se na to podivat znovu, abych se utvrdil v tom, že to je odpad :D Klidne napíšu smajlika, protože jsem si zanadával už při filmu (dá se tomu říkat film???). zajímavé komentáře mají všichni kdo dali ODPAD!!!

svadlenaX

svadlenaX (hodnocení, recenze)

Naprosto příšerný film!!! Kdyby ten konec byl alespoň originální, ale je v podstatě stejnej jako ve Válce Světů.... odpad

Bodoan

Bodoan (hodnocení, recenze)

Takovou sračku sem naposledy viděl a zažil po vypití 2litrů jablečné šťávy...odpad

ocelotak112

ocelotak112 (hodnocení, recenze)

tak tohle vazne tohle bylo moc neuveritelne trapna vykradacka spilbergova skveleho filmu ani nwm proc sem si to pujcil asi v te chvily byly secky lepsi filmy pujcene ani sem se nedodival dorazila me ta scena s tim radoby knezem nejhorsi film co sem videl bezkonkurencne!

sam75

sam75 (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem se u toho aspoň pobavit,ale nejde to.Opravdu Meganesmysl.Totální ztráta času.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Myslim ze je jedno ci tu sracku natoci Spielberg alebo niekto iny. Spielbergova verzia je rovnaky odpad.

BoB.2

BoB.2 (hodnocení, recenze)

Jetli jsou Bečkovi filmy tak tohle je tak Cečkovej možna Dečkovej

Wolverin

Wolverin (hodnocení, recenze)

Invaze světů = Invaze sraček do lidských mozků. Proboha doufám, že potom co si tady o tom filmu přečtete se na něj nepodíváte! Já to viděl.. je to SRAAACKA nejtěžšího kalibru.

Chupacabre

Chupacabre (hodnocení, recenze)

Pokud se vám někdy dostane tento film do rukou,tak ho i s obalem co nejrychleji vyhoďte do koše a běžte se projít s odpadky ... HRŮŮŮŮŮŮŮZAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!! !!! Laciná napodobenina VÁLKY SVĚTŮ a hrozná až příšerná napodobenina obalu DNE NEZÁVISLOSTI.

fujarik

fujarik (hodnocení, recenze)

Tak se snažili natočit sci-fi film až z toho vznikla komedie! Scény, které by vám měli brát dech a drásat slzy do očí, tak taky drásají, ale smíchy!

Papuanec

Papuanec (hodnocení, recenze)

Vřele doporčuji skouknout tento "film" v blízkém čase po Válce světů (ať už staré, nebo nové verzi). Je to jako kdyby Vám někdo, po tom co jste snědli čokoládový dort, nacpal do pusy hovno.

 (hodnocení, recenze)

Ty vado co to je ty nízko rozpočtové akční filmy jsou na bl..í!Dal bych tomu rok výroby tak 65!Kam se to hrabe třeba na hitchcoka. koda dvdčka NEBRAT!!

Wolverin

Wolverin (hodnocení, recenze)

Bléééééééé, co jsem komu udělal, bože zač mě trestáš???!!!! Naprostá sračka!!!

Reklama

Reklama