Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +nad vše ostatní vyčnívá atmosféra -logika scénáře, inteligence a jednání hlavního hrdiny, směšné efekty, velice trapné postavy, kvalita obrazu/// Kvalita tohoto snímku mě normálně fascinuje. Prostě nechápu co si to tvůrci na nás diváky dovolili. Tady se jedná o čisté parazitování na filmovém hitu Válka světů. Například mě napadlo, jak tvůrci vybírali lokace pro natáčení. Jednoduše jim stačilo nějaké to smetiště a vrakoviště a mohli točit. Pasáže s knězem jsou opravu k nevydržení a být v kině tak utíkám, doma před monitorem je to jiná, sem se pochlapil a dodíval se do konce. Třebas častá klišé podobných filmů jsou v podobě zpráv a událostí v televizi, nebo sledujeme několik skupinek lidí. Tady si budete muset vystačit s jedním chlapem a jeho putováním z místa na místo. Vrchol celého filmu,… co je vlastně vrchol tohoto filmu? Že by samotná Invaze broučků vystřižená jak z počítačové hry někdy v polovině devadesátých let? Ne to je jen slabej odvar. Prostě celí film je špatný./// Celkem 17%/// ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A všichni: Hudba: Michal David, Text: Michal David, MartinezZ ~~~ (C G G7 C) Hrůzný úděl měl jsem dnes, zírat na film, vít jak pes. (C7 F C) Hrůzný úděl před očima rost, chvíle krátká (G G7) a já už měl dost. * (C) Když se nedaří, co podařit se má, (F) vzniká pěkně blbá Asylovina. (C) Člověk nevěří, co mozek jeho zří, (G) tupá chujovina. ~~~ A proč tedy něčemu takovému dávám 2 hvězdičky, když by si to zasloužilo odpad? Protože ačkoliv je to nízkorozpočtová über-béčková verze Spielbergovy Války světů, je to úplně, naprosto to stejné! Akorát tady nejsou megalomanské efekty a nehraje v tom Tom Cruise. V podstatě by se dalo říci, že tohle je nejlepší Asylumácká adaptace původního filmu. I původní Válka světů si ode mě za svoji ubohou pitomost vysloužila 1,5* a Invaze světů ji v drtivé většině jejích debilit výborně kopíruje. ~~~ Na to, že je to aktuálně zdejší 15. nejhorší film, jsem čekal něco mnohem, mnohem strašnějšího. Ale ono je to jen stejně debilní jako Spielbergova verze, což mě překvapilo. Gratuluji lidem z Asylumu. ~~~ Vlastně ne, Invaze byla v něčem lepší, na začátku byla poměrně hezká kočka ve sprše. To Špilbu nenapadlo, ha! ~~~ Samozřejmě, jinak je to na odpad :) ()

Reklama

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Návod na použití: 1.Nekupovat! 2.Když už koupíte, tak nerozbalovat! 3.Když už rozbalíte, nepouštět!! 4.Když už pustíte, zacpat uši, zakrýt oči a radši si zpívat něco uklidňujícího!! 5.Pokud jste se přeci jen koukali jako já..tak upřímnou soustrast, málem jsem si vyzvracel vnitřnosti:)) Musel jsem si potom jít zaházet frisbee pro uklidnění...z hodně vysoké skály...neměl jsem frisbee...Invaze světů lítá taky hezky! :o) ()

Ivusha odpad!

všechny recenze uživatele

Sestra se švagrem si to vypálili a ani mě nevarovali, když jsem si to od nich půjčovala. Poté, co jsem tu hrůzu přetrpěla (resp. přetrpěla jsem asi prvních dvacet minut, pak už mi to v pokoji hrálo jen jako kulisa), mi bylo sděleno, že to vypálili jako kuriozitu toho, co se dá natočit... Asi jim to neodpustím.:-) ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

:i) jednu hvězdičku musím dát :) bylo to tak trapné až to bylo krásné :o) no a teď vážně :) ta jedna hvězdička je za to že mě to i v určitých chvilkách rozesmálo :) myslím že režíser měl místo sci fi natočit parodii nebo z toho udělat komedii a možná by to mělo hvězdiček více :) možná dvě za nepovedený pokus o parodii :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama