Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já prostě tento typ filmů můžu.Nenápadné drama,které v sobě má ale naprosto vše.Skvělé herce(supercharismatický Wahlberg mě opět nezklamal),city,emoce,atmosféru,vše na výbornou.Film je zároveň i napínavý,životní osud Vince Papali je velmi zajímavý a dramatický.A ikdyž si to celé plyne v poklidnějším tempu,neustále se něco děje,Papalimu a i jeho kámošům se zde nedá nic jiného než vážně fandit,veškeré postavy jsou totiž uvěřitelné a vesměs sympatické.Nesmím ještě opomenout velmi slušnou výpravu,a to jak u scén ze zápasů,tak zobrazením nelítostné doby.Nepřemožitelný je prostě výborným sportovním dramatem a nepamatuji,kdy bych tak moc fandil hlavnímu hrdinovy jako zde.A je opravdu velká škoda jak moc nedoceněným filmem Nepřemožitelný je! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Mark Wahlberg, příběh, závěr -pomalejší rozjezd, mohl být i dramatičtější/// Sportovní filmy moc nevyhledávám (viz. letošní Moneyball) ale na tento jsem byl výjimečně už dost dlouho zvědavý. Je hodně podobný filmu Invicus: Neporažený, který se ještě více zabývá historií. Tento se víc soustředí na příběh hlavní postavy a popravdě i díky hlavnímu představiteli mě film vtáhl. Finále pak opět stojí za to vidět, závěr se povedl./// Celkem 74%/// ()

Reklama

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tématikou mám moc rád, když jsem unavený a nic nad čim bych musel trochu zapnout mozek se mi nechce pouštět..V tom případě přichází na řadu takovíto "jednohubky". Kdybych nevěděl, že Invincible je natočen podle skutečné události, tak dám 3*, páč bych si myslel, že to je naprosto nereálná blbina...ale teďka dám příběhu Vince Papaleho 4*, protože si myslím, že o podobném příběhu sní nebo snilo dost chlapů...já samozřejmě taky:) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Utahaná pohádka o tom, jak chudý číšník, po překonání všech protivenství, která se mu postavila do cesty, ku slávě přišel Šablonovitý příběh, který je zajímavý snad jen tím, že byl natočen podle skutečné události a také výkonem Marka Wahlberga. Je to přesně ten typ filmu "Přišel jsem, viděl jsem, zapomněl jsem." 40% ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Keby sa dali používať aj desatinné miesta, tak sa z toho vyhrabe necelých 2,5* .... Klasická snímka, ktorá vlastne namá čím upútať. Jednoduchý, popoluškovský príbeh o chudobnom čašníkovi, ktorý prevráti naruby myslenie o otm, kto má byť futbalistom, a kto nie ... Naozaj, akoby šlo všetko podľa jednej šablóny, aj napriek tomu, že film bol nakrútený podľa skutočnej udalosti ... Alebo práve preto ?!? Jedinou vecou, ktorá ma na tomto filme upútala, bola hudba - nič viac ! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Na stadionu v Texase, kde hraje tým proti Dallas Cowboys, vychází Eagles z tunelu domácích a sedí na straně, která je vyhrazena pro domácí tým. Je to kvůli tomu, že na druhou stranu svítilo moc výrazně slunce, což je také ve filmu vidět. Proto se muselo improvizovat. (don corleone)
  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Při hře proti Giants, když utíká Mark Wahlberg, srazí ho ostře jeden z protihráčů. Ve skutečnosti jde o fotbalistu u nedaleké univerzity v Delaware a měl ho, podle pokynů, pouze kontaktovat, ne srazit. Hráč/herec byl vykázán z natáčení, ale scéna ve filmu zůstala. (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno