Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád sportovní dramata asi především proto, že mám rád sport. Ještě, když je takhle skvěle zpracován a v hlavní roli je můj oblíbenec Wahlberg. Hodně taky tomu přidává fakt, že to je podle skutečné události a ukázalo mi to, že nikdy není pozdě s něčím začít. Jenže celkově to na mě udělalo slabší dojem než snímek Vzpomínka na titány, který je taky z tohoto prostředí amerického fotbalu. Takže o hvězdu dolů. Přesto parádní podívaná, kterou si kdykoliv rád zopakuji. 80% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. I Got A Name - Jim Croce ,2. Funk No. 49 - James Gang ,3. Let It Ride - Bachman-Turner Overdrive ,4. Drift Away - Dobie Gray ,5. How Long - Ace ,6. Let's Work Together - Canned Heat ,7. Feelin' Alright - Grand Funk Railroad ,8. Free Ride - Edgar Winter Group ,9. Mandolin Wind - Rod Stewart ,10. Fooled Around And Fell In Love - Elvin Bishop ,11. I Just Want To Celebrate - Rare Earth ,12. Stranglehold - Ted Nugent ,13. Do You Know What I Mean? - Lee Michaels , ()

Reklama

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tématikou mám moc rád, když jsem unavený a nic nad čim bych musel trochu zapnout mozek se mi nechce pouštět..V tom případě přichází na řadu takovíto "jednohubky". Kdybych nevěděl, že Invincible je natočen podle skutečné události, tak dám 3*, páč bych si myslel, že to je naprosto nereálná blbina...ale teďka dám příběhu Vince Papaleho 4*, protože si myslím, že o podobném příběhu sní nebo snilo dost chlapů...já samozřejmě taky:) ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Vedle sportovních filmů, které se v poslední době začaly objevovat snad úplně všude, zapadá Invincible do podprůměru. Berg a jeho Světla páteční noci jsou vizuálně někde úplně jinde, Coach Carter zase dokázal moralitu podat mnohem zábavnějším způsobem a vůbec je Wahlbergův barman-fotbalista takové celkem nudné nic o tom, jak na každého v životě čeká právě ta jeho šance, které se musí chytit. Už jsme to ale viděli stokrát a většinou líp. Krom několika celkem zajímavě natočených scén v podstatě nezajímavé fotbalové drama. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru celkem fajn. Neurazí, nenadchne. Je fakt že při některých scénách jsem pro množství patosu div nevyletěl z kůže a při jedné běžecké sekvenci při zápase se mi chtělo volat: "Běž, Forreste, běž!!!", a taky už mě unavuje že u každého takového filmu vždycky ukazují jak hlavní hrdina přijde o peníze, o práci, o ženu.... Ale na druhou stranu je možné, že všechny ostatní filmy s podobnou tématikou se opičí po osudu Vince Papaleho, nevím... Jinak, jak jsem říkal, neurazí, nenadchne... 70%.... P. S. Pořád mi nejde na rozum jestli má americký fotbal nějaká pravidla ohledně nedovolených zákroků... Přijde mi to jako dost divně nedomyšlený sport... Něco jako legální Rowdies nebo Hooligans.... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Na stadionu v Texase, kde hraje tým proti Dallas Cowboys, vychází Eagles z tunelu domácích a sedí na straně, která je vyhrazena pro domácí tým. Je to kvůli tomu, že na druhou stranu svítilo moc výrazně slunce, což je také ve filmu vidět. Proto se muselo improvizovat. (don corleone)
  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)
  • Kluk, který běží po ulici v dresu s číslem 83 je syn skutečného Vince Papaleho. Jeho dcera se objeví zase jako zadák při školní hře, který centruje právě zase svému bratrovi. (don corleone)

Reklama

Reklama