Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (464)

heyda 

všechny recenze uživatele

O něco lepší pokračování. Teda jinak a lépe řečeno....z nuly sme se vyhoupli alespoň na úroveň hloupého amerického hororu. Každopádně už se vyvarovali několikaminutových černých míst, ale i tak to nezachránili. Stejně tak to nezachránili ani čeští a slovenští herci namíchaní s americkými hollywoodskými herci či československé prostředí a hudba. Je to vyloženě béčkový horor, který může být rád alespoň za 2 hvězdičky. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa a to je asi to najdôležitejšie. Samozrejme Eli sľuboval veci z ktorých sa pogrciam, veci ktoré zmenia horrorovú históriu atd. a samozrejme sa z toho nič nekoná lebo Eli rád tára avšak to nemení nič na fakte, že film je zábavný a hlavne nenudí, čo sa pri jednotke občas mohlo stať. Takisto nečakajte žiadne softporno, ale potešené môžu byť možno dámy pretože sa tu ukážu dvaja vtáci ;). Problémom môže byť, že aj keď ide o film o mučení tak si tu toho mučenia až toľko neužijeme, ale v porovnaní s jednotkou sa predsa len pritlačilo na pílu a pri jednej z posledných scén necítil bolesť len ten hajzlík ale aj ja (tá scénka nebola nechutná, dokonca bola nakoniec zámerne odlahčená a človek sa zasmeje ale pokiaľ ste chlap tak vás to bude bolieť). Zlé dialógy sú neni novinkou, ale prekvapujúco mi boli hlavné hrdinky sympatické a predovšetkým roztomilú, naivnú a tak škaredú Heather Matarazzo som si obľúbil a keď prišla jej veľmi štýlová, erotická a pekne gore smrť skoro som plakal. Navyše tu je Milan Kňažko, pri ktorom je vidieť, že bol kedysi mafiánom a jeho scéna s bubblegum gang má atmosféru a je na nej vidieť, že Roth svoju réžiu neustále zlepšuje. K tomu všetkému cameo Ruggera je skutočne podarené, avšak tento fakt si bohužiaľ podobne ako väčšinu vecí ktoré súvisia s Rothom uvedomia len skutoční fanúšikovia hororu. Okrem Ruggera sa tu mimo iných objavil aj Luc Merenda v roli detektíva, pričom ide o poctu jednému z mojich najobľúbenjších taliaskych giallo filmov Torso. Aj keď sa jedná do značnej miery o dospelejšie dielo s komplexnejším dejom, v konečnom dôsledku pre mňa o niečo horšie než jednotka, pretože tá bola značne intenzívnejšia. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Stejně stupidní jako jednička, akorát s tím rozdílem, že tentokrát jsem se docela bavil, několikrát dobře zasmál a oproti jedničce by se zde dalo i mluvit o jakés takés atmosféře a napětí. Navíc jsem měl pocit, že se zde konečně objevilo trošku nadhledu a nadsázka, což se o vážně se tvářící jedničce říct nedalo. Ale ta revoluční a nevídaná brutalita? Pche, tak s tímhle na mě nechoďte. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

A je to tu!!! Pecky ako JEEPERS CREEPERS II, JASON X či DRACULA 3000 dostávajú bračeka v podobe tohto úžasne zábavného folk-hororu. Blbosť pri ktorej som sa rehotal ako kôň. Áno, krv a kozy sú objektívnym plusom, ale inak je to absolútny blábol... s totálne nabušeným soundtrackom... Nepochopím reči o nejakom kvalitatívnom vzostupe oproti jednotke, ani keci o nejakom režisérskom či scenáristickom zlepšení. Je to skrátka poriadna rothovská šleha!!! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vyšší rozpočet pokračovaniu paradoxne iba ublížil, pretože v kvalitnejšom formálnom balení ešte viac kričí Rothova scenáristická a režijná neschopnosť. K jeho snahe o psychologizovanie na tému vraždy a viny sa už ani nemá cenu vyjadrovať. Zlatá - síce príšerná ale priznano lacná, béčková a tupá - jednotka... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)
  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)
  • Natáčení probíhalo v barrandovských ateliérech, v Českém Krumlově (který stejně jako v prvním díle zastupuje Bratislavu), v Karlových Varech, v Českých Budějovicích, ale i na Slovensku. Na filmu spolupracovali i čeští kaskadéři. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama