Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Sqělé. Myslím, že něco takového (nového, neokoukaného) tu chybělo! ... Na to, že jde o televizní zpracování to je více než nadprůměrné! Samotný příběh a seznamování s jednotlivými předměty je vymyšleno opravdu brilantně! ... Přiznám se, že ještě dlouho po každém dílu jsem dumal o všech věcech, co jsem viděl, a o tom, co by mohlo přijít! ... Těchto 3x90min by se určitě dalo rozvést do více dílů ba i sérií, ale právě proto, že vše přicházelo tak rychle a nečekaně, to má můj obdiv! ... P.S.: Doufám, že nebude vytvořen pokračující paskvil, který by mohl znehodnotit celou myšlenku THE LOST ROOMu! ;-) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase výborný tajemný sci-fi seriál. Jen škoda, že má tak málo dílů. Určitě by se jich na tohle téma dalo natočit mnohem víc. Ale jinak i těch málo dílů je famózních. Nemám slov. Vtáhne vás to do děje jako snad ještě žádný seriál ... A nevím jak vy, ale i já bych ráda takový klíč měla. Hodně se mi líbil částečně otevřený konec ... spoustu věcí si člověk mohl domyslet sám. Herecké výkony, hudba, střih, kamera ... to všechno na jedničku. Dávám 95%. ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Výborný seriál, který Vás chytí hlavně svým neuvěřitelně originálním nápadem v podobě tajemného pokoje č.10 a magických předmětů, které jsou jeho součástí. Příběh je neuvěřitelně chytlavý a vtáhne do děje snad každého fandu dobrého seriálu. V dnešní době, kdy stále přibývají nové a nové seriály se už skutečně málo čeká originalita. To ale není případ Pokoje č.10. Spolu s Losty, Heroesy, Prison Breaky další lahůdková zaležitost pro všechny. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

KLÍČ A HODINY: Po prvním díle jsem opravdu zvědav jak se to všechno bude dál vyvíjet. Geniální námět, který trošičku vykrádá Kingovu ságu Temná věž, konkrétněji Tři vyvolené, bohatě doplňují skvělé nápady a zakomponování (ne)obyčejných předmětů do děje. Tempo je trochu pomalejší, ale snesitelné, určitě jsem zvědav co bude dál.... Rád bych také poděkoval společnosti UPC za rozšíření programové nabídky o kanál AXN (díky tomu jsem se k LOST ROOM dostal). Jen tak dál :-). HŘEBEN A KRABIČKA: Heh, tak druhý díl je 2x tak lepší. Má mnohem větší spád a předměty jsou zajímavější. Peter Krause předvádí hodně dobrý výkon a působí mnohem líp než v první části. Tajemná atmosféra se skoro dá krájet a celá ta věc okolo pokoje číslo devět bere dech. No a ten konec... joj. Co je to za chlapa? :-) OKO A PRIMÁRNÍ PŘEDMĚT: Poslední část je rozhodně nejlepší. Pátrání po primárním předmětu se blíží ke svému konci, avšak opravdu nějáký existuje? Skončí to vůbec někdy? Závěr rozhodně nevyřešil všechno ač byl uspokojivý v rámci mini série. ZTRACENÝ POKOJ si nechal dveře otevřené k pokračování a přiznám se, že bych ho uvítal. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí 2300 hodnotenie. Neviem, si predstaviť nič lepšie, čo by som v tejto chvíli hodnotila. Tento seriál, je taký zaujímavý, že za deň, na pokraji síl a skoro vyliatej Nitry som dokázala za sebou pozrieť tri časti a teším sa na tie ďalšie. Tento film má okrem úžasného nápadu, neuveriteľných hercov a pre mňa soundtrack ako má byť. Neviem sa dočkať tých posledných častí. Tento seriál treba vidieť. Úžasné, veľké, dokonalé, zaujímavé, nekonvenčné, zábavné. Po anglicky sa to dá povedať iba takto Entertaining and delicious feeling with this! 100%100% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno