Reklama

Reklama

Světla pasáže

(seriál)
Česko, 2007, 14 h 54 min (Minutáž: 52–54 min)

Hrají:

Monika Hilmerová, Markéta Plánková, Miloslav Tichý, Martin Trnavský, Kristýna Leichtová, Jana Hlaváčová, Jiří Dvořák, Michaela Kuklová, Vlasta Peterková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Světla pasáže vyprávějí o těch, kteří hledají spravedlnost. Jejich klienti přicházejí do advokátní kanceláře, kde obnažují své soukromí až na kost. Dvě atraktivní právničky a jeden nesmělý mladý právník jim naslouchají a sami se přitom ocitají v soukolí intrik a paragrafů. Při hledání odpovědí pro své klienty totiž nejednou musí na stejné otázky odpovídat sami sobě, neboť dramata z advokátní kanceláře přecházejí do soukromí našich hrdinů a ti si své velké životní kauzy musí prožít se všemi emocemi, bolestmi i slastmi, s nimiž žádný zákoník na světě ve své chladné liteře nepočítá. A pak je tu ještě pasáž se svými obchůdky a kavárničkami plná dalších příběhů... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Monča kvůli této nezamýšlené minisérii odešla ze slovenského Národního divadla...

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Bože,kdy už češi začnou sledovat a vymejšlet něco koukatelného.......ještě že tento seriál po 1.roce stopli,protože po skvělé americké právničce Ally McBealové byl tenhleten seriál dost studená sprcha.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

No co dodat,ten serial se vlastne okomentoval sam,uz kdyz na nas spoustel svoje upoutavky.Jenom tech penez co to stalo,platy hercu co sebrala NOVA na ulici.Ovsem vrchol byl nemej vratnej,to byla zivotni role.Jen tak dal TV NOVA.Uz se tesim na veseho sylvestra....

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Čo tam robí moja obľúbenkyňa Monča Hilmerová ? Nemala nikde lepší angažmán než tento podpriemerný seriál ? :-/

Sharlay

Sharlay (hodnocení, recenze)

Vždycky jsem si myslel, že nejhorší a nejtrapnější dialogy jsou v Ordinaci v růžové zahradě, ale tohle je daleko horší, trapnější, úchylnější a dementnější. Rádobyvtipné hlášky podtržené neherci (vyjma Moniky Hilmerové, ta je to nejlepší v seriálu) z čehož vychází fakt, že si NOVA dělala reklamu jenom na to že scénář byl napsaný ženou, která napsala Pojišťovnu štěstí a která tenhle seriál psala v opojení alkoholu a za přítomnosti lidí postižených vyšším stupněm demence, protože jinak si to nedovedu vysvětlit.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Podle mě je největší tragédie, jak se tento romanticko-vztahový seriál pokouší o faktickou přesnost (a samozřejmě v ní selhává) v přiblížení právnické profese, a přitom je to jen další typicky ženský seriál. Myslím, že labyrint českého právního systému, kde každý zákon zpochybňuje kohorta vyhlášek, ustanovení a výjimek z pravidla, by byl spíš dobrým materiálem pro intrikánský sitcom á la "Jistě, pane ministře!" :o) Něco takového bych si dal líbit.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Skládám poklonu těm, kteří se na ty seriály podívají, aby nám, kdo na to nemají dost odvahy, podali zprávu.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Je to otřesné, první díl byl trauma, nášup netřeba. Možná i horší než "On je žena"...

svobik

svobik (hodnocení, recenze)

Myslím že tomuto seriálu se vyhnu velkým obloukem. Dle vyjádření Novy herci, kteří "umřou" v Ordinaci v Růžové zahradě se přemístí sem. A to že scénaristkou je paní která měla na starosti Pojišťovnu Štěstí je už jen pomyslnou třešničkou na dortu. Enjoy.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

Ještě nevím jaký seriál bude, ale jestli bude na úrovni ukázky s chlapcem co je ,,zatraceně dobrej a drahej,, , tak to bude brutální pí*ovina.

Reklama

Reklama