Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"A co když nás chytí?" Ještě jsem nikdy neprchal před krokodýlem, ale na tuhle otázku, alespoň doufám, znám odpověď. Když už vás dohání, musíte co nejrychleji říct: Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum!" a rychle se otočit. Ono je to totiž přirozeně hravé zvířátko a v tu ránu zkoprní a ani se nehne. Nechce totiž prohrát! A pokud jste někdy viděli krokodýla v zoo, musí vám být jasně, že je v tom vážně dobrý. Chcete-li však přežít, nesmíte v žádném případě hrát dál, už byste nestačili říct ani Cu... Naštěstí jsou však strašně důvěřiví, čili si stačí trochu zapodvádět a prohlásit, že jste viděli jak pohnul nožičkou. Nebude se vůbec bránit a půjde, byť trochu posmutnělý, na start a otočí se k vám zády. Co pak musíte udělat, je vám doufám jasné? Tenhle návod je samosebou pičovina, stejně jako dvojka Jezera. Upozorňuji na tuto skutečnost z jednoho prostého důvodu, údajně čtou komentáře na ČSFD i děti a nerad bych jim tedy způsobil nějakou újmu. Tedy ještě jednou, pro jistotu zvýrazněně: Děcka, je to pičovina!!! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka je v podstate moja srdcovka. Pokračovanie je značne hlúpe. Kvitujem hneď niekoľko pekných ženských pŕs, primerané množstvo mordov, snahu o krvavosť (ktorú však zhadzujú slabé triky). Zabíjanie je dosť rutinné, bez nápadu, postavy sa správajú hlúpo. Dávam dve, alebo je tu aj príšerná trojka. Ak chcete hlúpy film o krokodíloch, ktorý však má niečo do seba, skúste radšej KRVAVÚ LAGÚNU. Ak chcete niečo dobré, tak PRIMEVAL alebo ROGUE... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v porovnání se svým předchůdcem o dost slabší. Především pak co se po vizuální stránce týká. Krokodýli vypadají moc uměle a jejich útoky vypadají opravdu směšně. Po dějové stránce se tu dá najít několik dobře promyšlených věcí, ale těch je opravdu jako šafránu. Herecké výkony jsou místy tragické, ale hraje tu několik pěkných holek, takže je na co se dívat. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem nějak neměl odvahu, ale nedávno ho dávali v televizi tak jsem se z nouze podíval. Oproti prvnímu dílu je film o dost nudnější, chybí jakákoliv zapamatovatelná scéna, krokodýli jsou zase moc přerostlý což bych snad odpustil, ale neodpustím tu tragickou animaci krokodýla. Ve filmu je mraky logických chyb - největší bomba je když šerif, který ví, že babča krokodýli chrání, schová svého syna u ní ... bohužel takových kiksů je ve filmu víc. Jednička ušla, ale dvojka je už slušná tragédie. 15 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jak amatérismus vždycky kráčí ruku v ruce s nadšením, může se pokusit žánrová rouška komedie zakrýt monumentální technické nedostatky. Tady se to podařilo tak napůl a protože autor nezapomněl na nezbytnou nutnost těchto filmů ukázat prsa, přihazuji navíc jednu pěticípou zmáčenou krokodýlími slzami smíchu nad speciálními efekty a do očí bijícími nesmysly. A vězte, že takový skok z lodi do zakaleného brčálu a následný podvodní záběr pořízený v chlorovaném bazénu jsou jen špičkou ledovce, číhajícího na váš Titanic filmového vkusu.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama