Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zfilmovaná špatná anekdota. Nevím kam Češi dali vkus a rozum. Martha Issová je nesledovatelná osoba, která neumí hrát, je neskutečně nepůvabná, a divákovi je za ní trapně. Jinak měl film dost slušné obsazení, jak těch "starých" dobrých, a nebo vtipného nejmladšího Prachaře. Jinak fakt, když sleduji české filmy, tak se za svůj národ stydím. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Téma snímku bylo na nedělní TV inscenaci docela "over," hodnocení sráží i Jakub Prachař, leč kvaret Dušek, Stašová, Holubová a Klepl udržuje příjemnou, decentní hladinu humoru. Takže za čtyři. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb sice o hovně (no pardon), ale aspoň zábavně. Z dvojice televizních povídek Kukačky/Stop jsou právě Kukačky tím lepším počinem. Jak herecky, tak především scénářem. Pozvolnější rozjezd a zbytečné autobusové anabáze tomu ubírají body. Ve výsledku ani výrazněji nevadí, že je to vlastně taková klasická bakalářská povídka. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Issová klasicky výborná, jako vždy a Dušek po dlouhé době opět snesitelný... Jenže povětšinou až příliš obhroublé a buranské a režijně ne příliš zmáknuté Ten zlý autobusák mělo být co? Balení holek v aquaparku skrze stahování podprsenek (notabene v primetimeu) mělo být co? A hovno Evy Holubové, to už je opravdu MOC!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipná a vyvážená komedie patří k tomu lepšímu, co televizní obrazovka nabízí. Neobyčejně vzrušující pátrání po dosti bizardní poruše, která je ve skutečnosti jen velmi netradiční pastí a výmyslem rodičů dvou mladých milenců, kteří si několikrát padli na hlavu na tobogánu v aquaparku, aby si padli i do oka a zanedlouho si zkoušeli, jak jednomu i druhému padnou svatební prstýnky. Jenže k přerušení vztahu mají rodiče docela DOST vážný důvod!! Pointa je skutečně šťavnatá, dialogy scénáristky Olgy Dabrowské výborné a ¾ hodinka uteče jako voda. Zásluhu na tom mají zejména přesně obsazení herci: spolehliví Klepl, Prachař nebo Issová a skutečně znamenití Dušek, Stašová a Holubová. Víc takových povídek!! 80%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kukučky" zanechali vo mne dosť rozporuplné dojmy. Na jednej strane výborná garda skúsených hercov (Stašová, Holubová, Dušek), medzi nimi dve nie zrovna výrazné mladé ratolesti českej hereckej školy (Prachař, Issová), až po úplné nemehlo ako je Bohumil Klepl. Téma nijak zvlášť originálna, za to miestami dosť nechutná. Ani forma krátkeho, nízkorozpočtového, televízneho snímku na hodnotení tiež veru nepridá. ** ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dušek je extra třída, to se musí nechat. Kukačky jsou vcelku nápaditý pokus, místy vtipný, místy méně, špetku ujeté, herecky ploché (u zamilovaného páru), ale i tak docela ucházející. 3* dávám hlavně za ďábelské MHD, protože v Brně taky občas lítám přes celý bus sem tam :-D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +excelentní podívaná, zábavné, trefné, milé, super herecké složení, výborné výkony, scénář -tohle mělo být delší, klidně si to nazávěr mohli ještě více povysvětlovat a více to konfrontovat/// Když řeknu, že to je film o ho*ně, tak to není tak úplně pravda. Je to film o vztahu dvou zamilovaných. Jen jim to rodiče trošku zkomplikují. Každopadně je to výborný film, který děsně zvedne náladu a pobaví. A jestli je tam ta ingredience navíc, co už naděláme. Důležité je, že tedy nic nechybý./// Celkem 93%/// ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Velice zábavně rozehraná historka, která sice občas podivně odbočuje (co měly znamenat ty šílené jízdy autobusem, když k ničemu nevedou?), ale tři páry herců v šíleně rozehrané partii mi na podobné drobnosti daly rychle zapomenout. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Po předkrmu Stop hlavní chod. (Oba příběhy vysílány v jeden večer na ČT.) Nenápadný název zcela naplňuje rošády kolem rodičovství mladých milenců. Vtipný scénář Olgy Dabrowské v padesátiminutovém formátu s výborným hereckým obsazením jednoduše pobaví. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Herecky poctivá televízna poviedka s vtipnou pointou. Príbeh mladej lásky sa čoskoro zvrtne na staré hriechy rodičov. ()

Philippa 

všechny recenze uživatele

Takový malý příběh.Zasmějete se.Ale o vyšší kvalitě bych já osobně až tolik nehovořila ,nebýt hereckého obsazení. Takový normální průměr ,což ovšem poslední dobou paří k tomu lepšímu co se týká české TV tvorby. Miluju Jardu Duška! ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Příjemná a překvapivě vtipná oddychovka jako dělaná na nedělní večer po náročném víkendu. Martha Issová je mi nadmíru sympatická a trojice Dušek, Stašová, Holubová je natolik zkušená, že celý film je prakticky a doslova "o hovně", ale oni z něj dokáží udělat nadprůměrný zážitek. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Bezva námět, luxusní obsazení dospěláckých rolí (Klepl, Holubová, Dušek, Stašová), bohužel nepovedené obsazení hlavních rolí mladého páru, především Prachař prostě není herec. Moje hodnocení také sráží způsob, jaký zvolili dospělí pro rozchod dětí. Jinak bych hodnotil všemi pěti jako skvělou nedělní televizní komedii (šílený autobusák mi připomněl skutečné příhody z hromadné dopravy) s bezvadnou pointou. ()

zette 

všechny recenze uživatele

O pochybenich rodicu v mladi u tohoto filmu nic nemam. Zpusob, jakym vsak chteji od sebe dostat sve deti je hodne fekalni, a to doslova. Taky jsem vubec nepochopil ty zbesile jizdy autobusem. Celkem amaterske, ale zabavne video. ()

Reklama

Reklama