Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Asi 10 minút celkom uchádzajúce a napínavé dobrodružstvo s kvalitnými trikmi zachytené na digitále. A toto dobrodružstvo je obalené v hrubej vrstve sračkoidnej a tupozrivej ,,konšpiračnej" reality. Kvalitatívne je to o niečo slabšie ako prvý diel, ale zas nie oveľa, keďže ani prvý diel nebol nejakým skvostom hororovej tvorby. Niekedy to vyzerá, že tvorcovia hororových snímkov si musia myslieť, že sme naozaj totálne retardovaní, keď dokážu donekonečna na svoje snímky lepiť BY TRUE EVENTS. A tu šli ešte ďalej a netvrdia to len v prvej vete film, ale opakujú nám to v každom druhom zábere. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po obstojnom záujme o found footage horor Grave Encounters prichádza po roku jeho pokračovanie, ktoré z neho priamo vychádza. A to nielen príbehovo, ale aj "reálne", keďže sa zaoberá ľuďmi, ktorých pôvodný film uchvátil natoľko, že sa rozhodnú navštíviť psychiatrické priestory kde sa odohrával, aby si overili, či tu pôvodní aktéri skutočne mohli zmiznúť. Samozrejme narazia na niečo podobné a v duchu originálu si všetko handy-camujú. Rozbeh je síce strašne zdĺhavý, prestrelený, ukecaný a hodnú chvíľu trvá, kým sa začne diať niečo, čo by pripomínalo horor. Chválim však následný rozvoj deja a nadstavbu na originál, ktorá pekne sedí, i keď je všetko o niečo väčšie; väčšia stopáž, viac motačiek, lokácií, zámerov, postáv, akcie, ale aj lepšie vybavenie a viac efektov. Mne sa to zdalo približne rovnako dobré ako jednotka (teda zľahka nadpriemerné) a myslím teda, že komu sa páčila, bude sa mu páčiť aj pokračovanie. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem dal jenom kvůli mé takřka neurotické důslednosti - když už jsem viděl jedničku, MUSÍM přece vidět i dvojku, i když jednička byla nekoukatelná srajda a dvojka bude nejspíš taky... Jo, jasně že byla, žádný překvapení. Ale jelikož mám celkem dobrou náladu a děj dvojky je přeci jenom o něco pestřejší a líbila se mi hlavní holka a překvapil mě moment s prostorovou anomálií ve výtahu, dám aspoň jednu, ať nežeru. Jinak je to ale samozřejmě příšerná konina a kravina a volovina a prasečina (to platí o "práci" kamery) a konec s levitujícími kamerami a řití (nebo čím) ve zdi je dost zoufalý. Jsem na hodně dlouho vyléčený z chuti dát si zase někdy nějaké amatérské FFko. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

"Překvapivě" kvalita druhého dílu klesla na minimální bod koukatelnosti. Nějakým způsobem mi uniklo, že se vůbec nějaká dvojka chystá a tak jsem k tomu přišla jako slepý k houslím. Laciné počítačové triky např.když jeden z herců "požíral" krysu či začerněné oči s rozevřená černá děsivá ústa dokořán - to vše už tu párkrát bylo. Ovšem zde jsem dokázala na minutu přesně předpovědět, kdy a jaká lekací scéna se objeví. Za mě je toto hodnocení dostačující už díky tomu celkem podivnému konci a také, že jsem to ještě dokoukala a nevypnula dříve. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama