Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

A u mně menší Zklamání! Oproti Skvělé Jedničky, kterou pokládám za jednu z nejlepších Paranormálních Duchařin Všech dob, co se týče Lekaček, je to skvělý zástupce Drag me to Hell, ale tady? 50 minut se neděje Nic, fakt NIC! pak to začne, ale jako by to, přestalo na mně fungovat, ani jednou jsem se NELEKL!! Trailer sliboval, více Akce, Duchů.. Větší Insane, a mně přišla Jednička dynamičtější, vraždy byli lépe propracované, tady se na to celkem Vybodli! Nenudil jsem se, Zábava je to fajn, pořád se jedná o Nadprůměrný FF, ale ve srovnání s Jedničkou, slabší Odvar:( ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Grave encounters 2... Začnu pozitivem...hmmm žádné sem nenašel... Film je od začátku (cca. 30 minut) nudným hledáním toho,zda byla jednička real,nebo fake.Pak se ale konečně dostávají do "______" (Jak bylo ve filmu trapně popsáno-každ ý ví že to je Waverly Hills Sanatorium) a člověk čeká strach.Ale ten je někde na Bahamách spolu s hrůzou a neklidem z prvního filmu.Naštelují kamery a nic.Děje se prakticky to samé co v jedničce + něco navíc v podobě 3 metrového dementa,plačící/lítající teenky a objevuje se i ,,hrdina,, z prvního filmu.Spíš neandrtálec než hrdina.Žil tam 9 let a živil se krysami.Ale no táááák :D A spřáhl se s duchem.Ale no táááák :D Vrcholem trapnosti bylo finále s požírající zdí za kterou byla jiná dimenze.Trapnost na entou.Trapné herecké výkony,kamera,zvuky,fuj Plno lidem se to ale líbit bude a budou se bát.S prominutím sou divní. Za mě ODPAD,ale podívejte se.Mě to ale sebralo hodinu a 38 minut života který mi nikdo nevrátí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Spíš než sequel naprosto debilní, odfláknutá a nezáživná verze o rok staršího povedeného FF hororu, po níž mnou zase zmítají pocity, že modročíselnými horory ztrácím svůj drahocenný čas, jež by se dal investovat do kultovních děl, co jsem pořád ještě neviděl. Jednička byla překvapivě solidním zážitkem, dvojka je obrovským přešlapem, za který bych se jako tvůrce styděl pěkně dlouho. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru je Grave Encounters špičkový (amatérsky) horor. Film je sám o sebe veľmi kvalitný aj vďaka scenáru, no prevedenie je už o niečo horšie. Skvelú hororovú atmosféru si udržíte a to je v horore poďľa mňa hlavné. Asi bolo chybou pozrieť si dvojku hneď po jednotke. Druhý diel bol viditeľne slabší, nemal potrebnú dávku adrenalínu, a hlavne na konci stratil svoje čaro. Škoda.. 50%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama