Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že když nemám peníze, neměl bych točit film, kde bude vystupovat tyranosaurus... Protože pak to přinejmenším blbě vypadá, v tomto případě to dokonce blbé i je, nejen vypadá. I když výkony herců a ty perly, které vypouštěli z úst, byly semtam úsměvné, bohužel myslím, že to nebylo záměrem režiséra. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trenchard-Smith je děsný hovado. Jak se mu podaří vždycky poslat neherce někam do pěkného prostředí a tam je nechat improvizovat. Celý prostředí filmu mi přišlo divné postavy tam neměly co dělat, a všechno vypadalo děsně divně. Efekty zmiňovat nebudu protože narozdíl od ostatních "znalců" vím že na efektech častokrát nesejde. Já takovýhle sci-fi od Syfy channelu mám rozhodně rád a nedávám je automaticky do odpadu. Tohle je další pokus o natočení filmu s dinosaurem, no není to povedené ale je to prostě ten typ filmu na který nejspíš rychle zapomentu, tak nevidím důvod tomu nedat 3*. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Bože táto kravina trhá oči. Osobne som tento film pozeral dva dni, ale nemal som silu ho dopozerať. Kde začať, a čo uraziť skôr. Stupídne efekty? Komicky vyzerajúci T-Rex? "Oskarové" výkony hercov? Hrozný scenár? Ja fakt neviem kde začať. Keďže producenti asi aj vedeli čo za brak točia, mohli aspoň angažovať nejaké okulahodiace exotické krásky, ale oni nie vo filme je len jedna a aj tá nič moc, nanajvýš potetovaná až strach. Efekty sú na detskej až embrionálnej úrovni nezničiteľný Tyranosaurus kráčajúci 2cm nad zemou s pohľadom, ako keď sa vraciam domou s dvoma promile v krvy. Najväčšia bomba bola keď ho nedokázala skoliť delová guľa, ako si olízol srdiečko predtým ako sa doň pustil... V pamäti mám pohľad na chlapca, ktorý si drží vlastné črevá so slovami: ...Neušiel som... Autenticita nula bodov. Film zakopať, zem vypáliť a vyasfaltovať. Toto sa nemalo dostať na svet. Odporúčam sledovať ľudom s nízkym krvným tlakom. ()

Haitower odpad!

všechny recenze uživatele

Film do detailu dokonale strašný, obal s Májskou pyramidou, svatba a svatební "noc" ve chvíli, kdy celý Váš rod požírá kolem pobíhající počítačový ještěr, chaoticky a dokola pobíhající lidé, opakující se záběry ještěra. Poslední dobou jsem těmhle filmům přišel na chuť a jako odreagování po náročném dnu večer ve dvou, je to naprosto ideální film na zasmání, stejně jako další tvorba geniální společnosti Asylum. Kdyby zde byly pouze filmy od nich, dostal by dinosaurus 4****, protože Sharknado je ještě o třídu výš. Bohužel, zde se hodnotí kvalita filmu ve srovnání se vším ostatním co se tvoří a tak by bylo jiné, než-li odpadové hodnocení urážkou ostatních snímků (snad s výjimkou tvorby Tomáše Kučery). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu hodnotit, protože jsem při sledování smíchy umřela už po slabých 20-ti minutách, ale mám pocit, že když něco smrdí jako hovno a vypadá jako hovno, tak to prostě s nejvyšší pravděpodobností JE ... "Tyrannosaurus Azteca". EDIT 2012: Měla jsem ten blbý nápad doplnit si při repríze pár dalších kousků do tohoto připitomělého puzzle a nezbývá než konstatovat cosi o debilitě scénáře, zoufalosti trikových defektů, amatérské trapnosti, nechtěné vtipnosti a hercích(?), které by bylo lepší zaměnit za loutky... Takový Spejbl a Hurvínek zachraňující Máničku a Žeryka ze spárů tyranosaura, to by mělo šťávu! Zasloužených 10% za exteriéry, za občasné chechtání a za dva chlapy, co měli celkem hezké oči. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)

Reklama

Reklama