Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

ArtyWWE

Tak plukovník sa najskôr 5 minút mláti s tou vychrtlinou a následne ju pokefuje a sa s ňou vyspí? Akože WTF. Komédie prežijem, prežil som aj smrtonosné zbrane ale aj princ a pruďas a ďalšie rôzne komédie, ale toto?

 

O američanoch je všeobecne známe že zgustnú čo akú kravinu a h0uno pod nálepkou kasový trhák, ale pochybujem, že po uliciach L.A. sa voľne promenádujú prototypy postáv z tohto filmu. Proste to neexistuje dokonca ani v USA, aby takýto hlupáci a úchyláci sa tam promenádovali voľne na uliciach. Možno v psychiatrických ústavoch, ale nie na slobode. Tomu neverím. A ešte zbijete niekoho a potom sa s ním vyspíte??

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnocení, recenze)

Jednoduše laciné. Akce laciná, hlášky laciné z výjimkou každé desáté, a ten cukrový konec tomu jen nasadil třešnišku. Vedle A-Teamu, který vyšel na svět o 2-3 měsíce později, působí trapně.

na příspěvěk reagoval breeder

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

nemala  by byt aj dvojka? predsa len dej je dost nejasny a o Maxovi sa toho vela nedozvieme

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

4* Líbilo se mně hláškování postav a samotné postavy a svižná akce.

jazzyork

jazzyork (hodnocení, recenze)

Srovnání s Postradatelnýma se jasně nabízí nic méňě sice vyšli ve stejný rok ale mam pocit že Losers byli venku dřív kdežto Postradatelní se ještě dopékali v troubě. Je to i celkem pochopitelné kdyby totiž přišli po Postradatelných nikdo by nad nima a ani nevzdechl. Takhle můžu říct že se jedná o dobrý film, s několika herci na které se pěkně kouka (všichni zdravíme Zoe :0) ) několika skvělýma akčníma scénama. Takže do kina na to nechodte ale pokud to máte možnost stahnout nebo to ma kamoš na dvd neváhejte .
 
F/Allenn: upřímě jak film ve kterém hrají převažně Stallone a Statham můžou zachroňovat zrovna tihle dva???? Ty jsi snad viděl jen trailer??? scéna s brečící rourkou (Rourke) není rozhodně žadnej oscarovej doják a Jetelík (Jet-Li) dostane přes držku od Lundgrena. takže nejlepší film s Jetelíkem to asi taky nebude. Aspon u mě to vyhrála scéna s náletem na molo, na kterou jsem vzpomínal až do konce filmu

veveronka

veveronka (hodnocení, recenze)

popravdě řečeno,nevím co si o tom filmu myslet.není špatný,ale mně moc neseděl,měli tam pěkný akce ,ale to skákání od skupiny k maxovi a zase zpět mi nesedělo

AlennGK

AlennGK (hodnocení, recenze)

Podle mě stejně oddychový jako dílko od Stalona, tam to aspon zachránil Jet-Li a Rourke =)

erique

erique (hodnocení, recenze)

mne sa to páčilo...skvela oddychovka v spoločnosti milého a hovorte si čo chcete :)

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Ako tak čítam tie komenty k filmu, tak tu máme samých oscarových scénaristov, režisérov ba aj hercov. Kam sa na týchto machrov od PC hrabe Hollywwood. Až na to, že každý vie len kritizovať ale nech on niečo urobí a potom môže kritizovať. Každý film je robený pre určitú cielovú skupinu divákov. Nikto ich nenúti to pozerať, Ja im tiež nekritizujem tie sračky ktoré oni tu vychvalujú do neba.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Já viděl i tohle, i A-Team, ale fakt nevím, jak napodobují The Losers právě A-Team.

Manhattan

Manhattan (hodnocení, recenze)

Tak jo já to nakopnu, fatální chyba je ta o to se snažit napodobyt A-TEAM(myslím skrze charaktery) a celé je to zabaleno do nicotného hávu.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Priemerný akčný film, ale s peknou (avatarkou) Zoe Saldanou ;-) kvôli ktorej som si tento film vlastne pozrel... takže za 3 *

panda.uo

panda.uo (hodnocení, recenze)

neví někdo jak se jmenuje ta písnička co hraje při zápasu petůnií na závěru filmu??

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

ja som sa bavila a veľmi, taká vecička pri ktorej nemusíte rozmýšľať, zapnete a pzeráte

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Podle mě odfláknutý konec jinak v poho a ta písnička na začátku je od Ram Jam a jmenuje se Black Betty

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Kousek, který celkem ničím nevyčnívá, ale ani výrazně neklesá. Průměr jak akční tak i "dle comixové" tvorby. Před zapnitím dvd se doporučuje vypnout mozek ;-).

Bart16

Bart16 (hodnocení, recenze)

jak se prosím jmenuje ta písnička,co hrála na začátku filmu??moc prosíím

Kuzmik

Kuzmik (hodnocení, recenze)

Trailer naráží spíš na zábávný film s akcí a špičkovým obsazením s dějem, který mi trochu připomína Dannyho parťáky, ale i tak to vypadá slibně. The Losers by mohli uspět a taky v to doufám. Už jen čekám na datum promítání v kinech.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Co píše nějaký rottentomatoes je celkem jedno, vypadá to slibně, škoda té premiéry.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Losers u amerických kritiků tak dostáli svému názvu. :) Rajčata káží 41%. Jak bude kontrovat A-team? A co na to Knight and Day?

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

Tento film má zaručene jedno a to lákavé herecké obsadenie:D

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Americká premiéra posunuta z 9. dubna na 4. června, týden před premiérou The A-Team. To bude souboj :)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

trailer fajn... nič ohurujúce, ale ani nič nasilu, žiadna hystéria, snaha byť coool za každú cenu - pohodovka!

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Vypadá to na docela solidní stylovku. Pokud teda všecko nebylo v traileru, že ano.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že po The Wire se Idris Elba neztratil. A Zoe Saldana je vážně žhavá kost. Z traileru to vypadá, že to bude solidní cypovinka a ty já mám rád.

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Film studia Warner Brothers je založen na stejnojmenném DC-Vertigo komiksu. Podle nejnovějších informací má mít premiéru 16. dubna 2010, ale ten samý den má do kin dorazit i nejnovější Noční můra v Elm Street, takže jeden z těchto filmů se asi ještě posune. 32-dílná komiksová série vznikla v roce 2003 jako volné pokračování/převyprávění původní řady, která začala vycházet v roce 1970 a která byla zasazena do doby druhé světové války. Novodobí Losers se odehrávají v současnosti a jsou o speciální jednotce, na kterou jejich vlastní nadřízený připravil past , aby se jich zbavil. Commandos sotva přežijí, ale chtějí se pomstít... Loseři mají být Jeffrey Dean Morgan, Idris Elba, Chris Evans, Columbus Short, Jason Patric, Zoe Saldana a Oscar Jaenada.

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama