Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, nemusíte mít za zadkem miliónový štáb, abyste natočili vinikající Sci-Fi plné překvapivých zvratů. Pokud máte rádi filmy, kde se nahání zločinec a s kvalitním scénářem, určitě tohle nenápadné a na první pohled levně vypadající dílko nevynechejte. Nenechte se mýlit obalem, obsah je kvalitní. 85% = 4/5 ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

To mě poser,skoro 70% za tohleto!Určitě mohl rejži(ser) trochu natáhnout minutáž snímku.Protože chvílema to vypadalo,že se protagonisti zastavěj a začnou se ďoubat v nose,možná i něco horšího.Ne,opravdu nemám zapotřebí dokoukávat pokusy nějakýho nudícího se nekňuby,kterej se před chvílí rozhodl,že stvoří celovečerní film a oprudí tim celou filmuchtivou veřejnost.A já ho posílám do odpadků.0%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle fanouškovský nízkorozpočťák vzbuzoval obavy a naplnil je, Collorovi krátkometráže sou ubohé a kdyby nebyl idiot, mohl natočit svůj nejlepší, jenže roztáhl stopáž na nesnesitelných 90 minut, se scénářem vykutáleným jak od 15. letýho comixovýho honibrka co viděl všechny díly Strartreku. Jeden zajímavý zvrat a na rozpočet povedené kostýmy nezachraní tu rozbředlou nudu s nulovým scénářem, dokud Poitier prudí šéfa šlo to, ale ve 35tý minutě jsem měl pocit že film trvá už 2 a půl hodiny. Po nádherných záběrech na poušť v arizoně a pochodování dvou maníků se to dopracovalo k finiši filmu Enemy Mine a nejhorší je, že to mělo přijít po 20 minutách. 40%. Začátek vypadal slibně, škoda. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Inspirativní a pěkně natočené nízkorozpočtové sci-fi o lovu jednoho vetřelce na tranzitní planetce. Dobře načasované momenty, které příběh dále posunují, když už se začíná jevit příliš přímočaře. Nakonec se přímo nabízí několik nestárnoucích a bohužel stále aktuálních otázek k zamyšlení, které je dobré si čas od času zopakovat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama