Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (283)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol zaručene parádny.Traja zločinci z toho jeden ťažko ranený prídu do svojho domu ale hneď zisťujú,že sa tam veľa vecí zmenilo a už nieje ich ale sú tam iný majitelia z priateľmi a práve pre nich začína peklo.Ty zločinci neboli až tak strašný aj keď sa aspoň tak tvárili ale po príchode ich Matky to malo slušnú psychickú zátaž.Len sa mi to zdalo neuveriteľné lebo zaporáci niesu až tak drsný ako to hrajú a rukojemníci niesu až tak vystrašení ako by mali byť .Ked ide do tuhého nikto nedrží z nikým to je jasné ale toto bolo brané až tak detinsky,sprostučko.Je to čistý nekompromisný Home Invasion,má v sebe akciu,napätie,dynamiku a silný psychický tlak od útočníkov.Len a je tu to slovo len to celé dianie je zabalene takej sprostučko neuveriteľnej forme.Ked začal film dával som mu 5* ale ako postupoval tak aj moje hodnotenie sa menilo a na konci som mu mohol dať nanajvýš 3* ale to je určite škoda mal na viac. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov hororov určite veľmi dobrá podívaná, veľa kriku, násilia, krvi, hnusu a nenávisti. Skoro niečo ako tlačovka Oľano. Napriek dlhšej stopáži to má veľmi dobré tempo a dokonca je to inšpirované určitými skutočnými udalosťami, čo vždy diváka vtiahne viac. Miestami veľmi naštve a film, čo vzbudzuje emócie má nepochybne svoju kvalitu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Maminka má narozeniny a co lepšího jí k její oslavě dát, než večírek plný násilí a teroru. Ani nepoznáte, jestli má maminka radost nebo ne, ale její dva synáčkové se umí perfektně vyřádit na nebohých účastnících večírku, na kterém místo šampaňského poteče krev. Darren Lynn Bousman je jedním ze specialistů na hororový žánr a jeho subžánry. Překvapivě není to takový šílenec, jak by si někdo nezasvěcený o něm mohl myslet. Látku, která je remakem staršího filmu, který u nás není příliš známý, převedl do dnešní podoby velmi razantně, a s nikým se nemazlil ("nemazli sa s nima, hoši, tady se bude hulit jenom z komína!") tak to bylo z jiného filmu, ale přesto je znát, jak Bousman otálel s násilím prezentovaném v tomhle filmu. Není to až tak drsný film, jak bych od něj očekával. Občas mu chybí nadhled oproti originálu, ale zase umí udržet dynamiku a vést film do občasného extrému. Kdyby v něm setrval, byl bych nadšený ještě víc. Vybraní herci ok, Rebecca De Mornay celkem přesvědčivě "ujetá" dáma, ale přes "mírnost", jakou film nakonec dostal, ho rozhodně nedoporučuji slabším povahám ani lidem po infarktu. Bousman by se klidně mohl stát expertem na násilí, ale například na vyloženě šíleného kolegu Gense mu ještě něco málo schází, ale jinak si oba s klidem mohou podat ruce. 100% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hou hou tak na tohle jsem čekal film co ve mně rozdrásá nervy, neuvěřitelné strhující až užasne. Rodina co ze sebe děla hodnou a slušně vychovanou je naopak sadistická a odporná včetně hlavy rodiny Matky která vás neustále utěšuje svýma kecama a přitom je tomu opak. Psychika hraje velkou roli celého filmu a podle mne se tomu nedá co vytknout každý má svůj názor na film každý ho nějak pochvaly zhnusy a podobně ale jak říkám já tenhle film ve mně rozdrásal nervy až sem musel nadávat protože věřím že někde vzdálené poušti podobna rodina dýchá. Sympatičtí herci dobře zpracovaný děj tohle musím jenom chválit. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavné (stopáž není zrovna krátká, naštěstí se ale pořád něco děje) a v některých scénách i příjemně intenzivní a napínavé, ale současně bohužel velmi prvoplánové a samoúčelně násilné. Bousman se ani nesnaží zakrýt svou spřízněnost se sérií Saw, ba spíše právě naopak - a snímku to strašně škodí. Ve scéně "máte 30 sekund, jestli jedna z vás zabije tu druhou, nechám ji naživu" už jsem se ze zoufalství snažil sám sebe přesvědčit, že na nás Darren lišácky sofistikovaně pomrkává, ale asi ne - mnohem spíš si pořád myslí, že je to "cool". Výrazným mínusem je zcela určitě chování postav (hlavní hrdinka mohla všechny dostat z problémů ještě dřív, než se do nich vůbec pořádně dostali), plusem například charismatická matka Rebecca De Mornay. Finále šlape fajn a celkově z toho mám spíš pozitivní pocit příjemné hororové jednohubky, srovnatelné třeba s nedávným remakem I Spit on Your Grave. S hodnocením váhám mezi čtyřmi a třemi hvězdami. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)
  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Film sa natáčal vo Winnipegu (Manitoba, Kanada) len 27 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama