Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

Muff 

všechny recenze uživatele

Tak jsem nakonec celou sérii zhltnul ve dvou vlnách. Líbilo se mi, že humor je dávkovaný tak nějak přirozeně a postavy jsou dobře vybrané, jsou směšné už od pohledu. Na některé kulťáky typu IT Crowd nebo Red Dwarf to nemá, ale potěší, pobaví (Guptovo taneční číslo v 11 bylo špičkové, škoda, že jen vysněné) a když přijde trapná scéna, elegantně z ní děj vybruslí. A Asha je kost. Dávám 3* a za Ashu půlku navíc. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s dokonalými charaktery, které ztvárnili ne zas ty stejné ksichty, co se vyskytují úplně všude. Je to vtipné a díky poměrné neznalosti indické kultury i velice poučné a originální, a co je hlavní - neuslyšíte tam smích diváků po každé druhé větě. Za těch 10 dílů, které zatím vyšly, jsem od toho nemohl odtrhnout oči a dovoluji si tvrdit, že Outsourced má před sebou ještě velmi slibnou budoucnost, pokud ho zas někdo zbytečně neukončí... ()

Reklama

jakobin22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, co to je? Humor se tomu vyhl obloukem. Jestli se to má tvářit jako sonda do Indo-amerického světa, tak ještě větší zoufalost. O postavách a scénáři ani nemluvě. Mám doslova fyzické reakce ne tento paskvil, ze kterého mi běhá mráz po zádech z trapnosti.Nechápu jak se něco takového mohlo dostat na obrazovky! ()

Monty2729 

všechny recenze uživatele

Nenápadný seriál, který byl pro mě opravdu velmi milým překvapením. Střet dvou zcela odlišných kultur přináší spoustu komických momentů. Některé z postav jsou opravdu nezapomenutelné, například roztomile roztržitý Gupta či americkou kulturou a ženami posedlý Manmeet. I to, že seriál skončil již po první sazóně, nakonec hodnotím jak klad, alespoň tvůrci neměli šanci ho zkazit :) ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má ještě větší potenciál, než mělo TBBT před třemi lety! A zatím ho i potvrzuje! Při každém dílu se dusím smíchy a jakmile skončí (Ach jo, je škoda, že vždycky tak rychle uběhne!) se ihned začnu těšit na další týden! Nejlepší sitcom od roku 2007 kdy vzniklo TBBT! EDIT: Po mém počátečním nadšení přislo to čeho jsem se obával. Seriál šel kvalitou neuvěřitelně dolů a hodnocení jde jasně dolů :( ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama